jehu

A Fidesz-frakció szaglószervéről és Brüsszelről

A Fidesz-frakció rendkívül tájékozott, bármely arcátlan bírósági ítéletre azonnal tud reagálni. Mert azt ugye nem tételezhetjük föl, hogy Orbánia vezető politikai ereje összevissza hazudozik és uszít...

A kiváló frakciónak nem csupán tájékozottságát, értelmi képességeit bámulhatjuk: Magyarország történetében aligha volt még hatalmon olyan társaság, mint az övé: világszerte is ritkaság, hogy egy csoportnak olyan kifinomult kollektív orra legyen, mint a Fidesz-frakciónak.

A Fidesz-frakció kollektív szaglószerve azonban nem az általa rothasztott országtól, nem is az országgal együtt rothadó önmagától, hanem Gyurcsány cégétől és Brüsszeltől (húha anyád!) fintorog. Meg talán bizonyos ügyvédnők szoknyájától is:

A Fidesz-frakció szerint Gyurcsány Ferenc „hiába bújik az ügyvédek szoknyája mögé, messziről bűzlik" a családi cégének 1,5 milliárdos brüsszeli megbízása.

Ezek az ügyvédnők..! És persze az arcátlan (bérenc?!) bíróság is bűzlik. No, hagyjuk őket...

Beszéljünk inkább Gyurcsány cégének bűzéről – vagy nem is: a lényeg az, hogy Gyurcsány cégében és nyilván magában Gyurcsányban is Brüsszel bűzlik!

A Fidesz reagálásában azt írta, a vak is látja (no lám: a frakció szeme is kiváló!), hogy Gyurcsány Ferencet Brüsszelből pénzelik a családi cégén keresztül, ő pedig Brüsszel politikai megrendeléseit teljesíti.

Akkor ideje szembenéznünk a helyzettel: súlyos fenyegetettségben él drága, a Kárpát-medencében őshonos Magyarországunk! Nem lehet vállvonogatással elintézni már a dolgot: Brüsszel piszkos magyarellenes mesterkedéseiről, üzelmeiről és aljas bérenceiről immáron (és régóta már!) nem csupán igaz nemzetiek szólnak – kurucok, betyárok, gárdisták, arcvonalisták, hasonlók -, hanem a Történelem Ura által népünk vezetésére kiválasztott pártunk is, nyilván kormányunkkal egyetértésben!

Ebben a helyzetben igaz magyar embernek nincs más lehetősége: a Fideszre kell bíznia házát és hazáját!

Magam is megteszem, ha pártunk és kormányunk eloszlatja az egyetlen kétséget, mely bennem még megmaradt: hogyan lehetséges, hogy a mocskos, magyarellenes bérenceket tartó – Gyurcsány!!!  – , globális abrakadabra hatalmat szolgáló, kib@szott Brüsszeltől pénzt fogad el, mégpedig qrva sokat?

Bizony, e kétség bennem még oly erős, hogy néha arra gondolok: a mocskos stb. Brüsszel magyarellenes szándékai legfőképpen abban nyilvánulnak meg, hogy kitartottjaként pénzeli a Fideszt...

*

Nagyon szomorú...

Mi az, ami a képtelenül primitív és aljas fideszes retorikát hatásossá teszi, immáron több mint 20 éve?

Egyszerű: az egyatáboros hívek maguktól hozzáteszik a szövegekhez, amit a Fidesz persze nem mond ki: „mocskos zsidók"...

 

Blogger


Jehu

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.