jehu

A brüsszeli kozmopolita, internacionalista impirilisták hiába mesterkednek!

Tarthatnak annyi bérencet, amennyit csak akarnak vagy tudnak; ránk uszíthatják vad emberjogi harcosaik falkáit is: bukásra vannak ítélve.

A Magyarok Istene, a Történelem Ura elküldte nekünk Orbán Viktort, hogy megvédjen bennünket. S megvédi Európát is, ha az fölismeri benne Megmentőjét.

Hiába hát minden ármány: hiába szervezik ezt a bevándorlást a brüsszeli kozmopolita-internacionalista impirilisták; küldhetik ellenünk emberjogi harcosaik ádáz falkáit; mozgósíthatják mindazokat, akik a Keresztény Magyar Hazában gazdaállat nélkül maradtak: jöhetnek Sorosék, netán a New York – Tel-Aviv tengely, a rejtőzködő és arctalan világerők bérencei, mind!

Jól tudjuk, miért akarják a brüsszeliták megetetni velünk kozmopolita bevándorláspolitikájuk keserű gyümölcseit – de abból nem esznek! Koszos pénzükkel is azért tömnek minket, hogy aljas terveiket mielőbb megvalósíthassák!

Bűnözést akarnak meghonosítani a keresztény Magyarországon; terroristákat akarnak betelepíteni; homofóbiát és zsinagógagyújtó antiszemitizmust akarnak elterjeszteni; törvényen kívüli városokat és lányokra, asszonyokra vadászó bandákat akarnak látni!

De hiába minden törekvésük – bizony, nem lennék most a helyükben!

Mert a Történelem Urának küldötte megvéd minket, ahogy megvédte magánnyugdíjainkat, ilyen-olyan jogainkat, trafikjainkat, földjeinket is!

Korábban keljenek föl, akik Magyarországra például zsinagógagyújtogató antiszemitizmust akarnak behurcolni! Kudarcra vannak ítélve, mert Orbán Viktor a maga országában megelégszik az antiszemitizmusnak azzal a szintjével, amit a naponkénti kormánypárti sorosozás, bérencezés, a háttérhatalmak, a brüsszeli internacionalizmus és kozmopolitizmus emlegetése; az őszirózsás forradalom és a kommün összemosása, kiátkozása; a zsidózás élmunkásainak kitüntetése, valamint a kormánypárti médiabirodalom jelent, képvisel!

Soli Deo gloria!

Blogger


Jehu

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.