elkurtan

elkurtan

Varga, a szülő

Varga István fideszes képviselő a hétfő éjjeli parlamenti ülésen, melyen a családon belüli erőszakról szóló népi kezdeményezés vitáját...

Varga István fideszes képviselő a hétfő éjjeli parlamenti ülésen, melyen a családon belüli erőszakról szóló népi kezdeményezés vitáját tartották, azt mondta:„Ez egy nagyon fontos társadalmi probléma, mert azt hiszem önöket is érdekli, hogy lesz-e magyar a következő 50-60 évben vagy nem. Emellett, ha mindenki a maga két-három vagy négy gyerekét megszüli, és mindenki eleget ad a hazának és mindenki boldog lesz, akkor mindenki megvalósíthatja saját magát és különböző helyeken kezdhet dolgozni."

Varga honatyának (Ne röhögj!) igaza van. Sőt a kelleténél csöppet visszafogottabban fogalmazott, így éppen a retorikai orgazmus maradt el. A csúcs előtt megpihent, a lényeget nem mondta ki.

Pedig kvázi leszögezte, hogy a gyerekszülés nagyon fontos, mintegy nemzeti sorskérdés. Csak arra nem tért már ki: ha ilyen lényeges, akkor miért hagyná a feladatot a nőkre.

Merthogy Varga politikus közléseiből úgy tetszik, nem sokra tartja őket. Ezért érthetetlen és indokolhatatlan, hogy éppen a legfontosabb missziók egyikét bízná a nőkre.

Azaz ha Varga következetes, akkor most azonnal elhúz szülni négy, öt vagy tizenhét gyereket a hazának, szépen fölneveli őket, s csak utána koncentrál a karrierjére, amely pedig – a NER-értékrendjét figyelembe véve – a minap újabb lökést kapott.

De amíg a küldetés nem sikeres, addig talán tartsa távol magát a közélettől. Úgyis csak idegeskedne: néhány nő, aki szart se ért a szentsötétférfivilágból, már oda is belógott.

2012.09.11 16:09

Ajánlott cikkek

Blogger

elkurtan

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.