Lázár: Megdöbbentő, amit a Telekom megengedett magának

Lázár János a kormányszóvivői sajtótájékoztatón kommentálta a hírt, miszerint a Magyar Telekom szerződést bontott Ákossal.

Lázár szerint a német cégnek nem szabadna megbüntetnie a zenészt, csak azért, mert más véleménye van. Ahogy arról beszámoltunk, Ákos pár napja az Echo TV-ben arról beszélt, hogy szerinte a nőknek nem dolguk annyit keresni, mint a férfiaknak, hanem, hogy valakihez tartozzanak és gyereket szüljenek. 

A Magyar Telekom Csoport ma délelőtt közleményben tudatta, szerződést bontott Ákossal, mert „nem tartja összeegyeztethetőnek az előadóművész Echo Tv-s interjújában elhangzottak szellemiségét a csoport hitvallásával és értékrendjével”.

Lázár szerint azonban ez „véleménydiktatúra”, majd megjegyezte, „pont egy német cégnek tudnia kéne, hogy mi az a diktatúra”. Lázár sajátos párhuzamot is vont, felvetette, vajon ha a kormánynak nem tetszene a Telekom véleménye, akkor azonnal felmondhatná a velük kötött szerződéseket? – írja a Hvg.hu.

Kövér László parlamenti házelnök a Fidesz hétvégi kongresszusán elhangzott beszédére nem kívánt reagálni. Kövér kikelt a „genderőrület” ellen, majd azt mondta, szeretné, ha „lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének tartanák, ha unokákat szülnének nekünk”. A házelnök később, lapunknak adott interjújában hangsúlyozta, nem érti, miért követte felháborodás a beszédét. Mint mondta, „aki járt az általános iskola hetedik osztályában – amikor én jártam, az emlősök szaporodását ott tanították –, annak tudnia kell, hogy az emberiség fennmaradása azzal jár, hogy a nők szülnek, gyermekeket hoznak a világra, és nagy szeretetben felnevelik”.

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.