Fellázadtak az internetezők, de Ákos nem bírja a kritikát

Kovács „a nőknek az a dolguk, hogy tartozzanak valakihez" Ákos úgy érezte, hogy Kövér László házelnök után neki is meg kell mondania, mi a dolga a nőknek. A Papp László Budapest Sportarénába a héten koncertező énekes meglátásai azonban sokakat felháborítottak, és ennek a koncertek Facebook-eseményein adtak hangot. A jelek szerint azonban a posztoknak rejtélyes módon nyomuk veszett.

„A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak" – nyilatkozta az Echo Tv-nek Kovács Ákos, akinek még azt is volt ideje kifejteni, hogy a nőknek az a dolguk, hogy: 1. valakihez tartozzanak, 2. gyereket szüljenek.

Az énekes útmutatása egy nappal azután robbantotta fel az internetet, hogy Kövér László házelnök a vasárnapi Fidesz-kongresszuson kikelt a „genderőrület" ellen, majd azt mondta, szeretné, ha „lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének tartanák, ha unokákat szülnének nekünk".

Ahogy Kövér László megnyilvánulására is gyorsan reagált a közvélemény, Ákos szavai sem maradtak következmények nélkül. A dupla koncertet hirdető Facebook-eseményoldalakon rengetegen reagáltak ehhez hasonló posztokkal.

Ám nagy részük kedd reggelre eltűnt. Az egyik felhasználó ma délelőtt meg is jegyezte: „Az olyan nők által írt bejegyzéseket, kik nem tudják, hogy hol van a helyük és ma nem szüléssel ütik el az időt, villámsebességgel törlik az üzenőfalról. Észérvek helyett, gyáva sunnyogás. Szánalmas."

Percekkel később azonban újabb és újabb posztok érkeztek a nők helye a világban témakörben.

Egy eladó VIP-jegyet kínáló felhasználó posztja alatt számos komment landolt:

„Van egy ötéves húgom; rá elcserélem. Így legalább ott is lesz gyerek; és szülni sem kell érte, lehet vigyázni a levesre a konyhában."

„Gyerektelen, szórakozó nők felmehetnek a vip-be?".

„Nem, otthon a helyük a konyhában" – érkezett a válasz.

Sűrű napjuk lesz a cenzoroknak oldaladminoknak.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.