Itt a videó a kopaszokról: ezt látta ártalmatlannak a választási bizottság

Nyilvánossá vált a Nemzeti Választási Iroda érkeztetőbélyegzőjénél múlt kedden történt kopaszjárás videofelvétele. Az NVI-től a 444.hu kérte ki a filmet, hogy megállapíthassa, vajon tényleg akadálytalanul mehetett volna a szocialista Nyakó István a géphez, mint azt a Nemzeti Választási Bizottság hétfői döntése állítja.

Amint arról beszámoltunk, múlt kedden kopasz, kigyúrt férfiak várták a Nemzeti Választási Iroda bejáratánál a beadványával érkező szocialista képviselőt, Nyakó Istvánt. A ferencvárosi szurkolói körökből származó információk szerint a Kubatov Gábor elnökölte futballklub biztonsági szolgálatához tartozó alakok jelenlétükkel biztosították, hogy a korábban fideszes színekben politizáló herceghalmi polgármester feleségének zárva tartást támogató beadványa érjen hamarabb az érkeztetőbélyegzőhöz.

A Nemzeti Választási Bizottság két napja megvizsgálta a beadványokat és a szocialista panaszt is, majd a biztonsági kamera felvételeinek megtekintése után arra a szűk többségi álláspontra helyezkedett, hogy a kopaszok "tettleg nem akadályozták az előtérben való közlekedést, és Beadványozó (Nyakó - a szerk.) állításával ellentétben nem is segítették más, így Erdősi Lászlóné szervező vagy kísérője magatartását".

A 444.hu portál kikérte a vitatott felvételt, amelynek lényegi részét nyilvánosságra is hozták. Ez látható alább, mindenki vérmérséklete szerint ítélje meg, hogy amikor megcsörren Nyakó telefonja, vajon a kettővel előtte álló, sapka nélküli kopasz fiatalember semlegesen, vagy gátló szándékkal indul el villámgyorsan keresztbe.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.