A polgármestert azért meglepték a kopaszok a felesége körül

Közleményt adott ki a népszavazási botrány főszereplője, Erdősi Lászlóné, ám írásában még véletlenül sem érintette az érdemi kérdéseket.
Arra például még csak utalás sincs, kinek a javaslatára, segítésével és hogyan került kapcsolatba a Nemzeti Választási Irodánál (NVI) felsorakozott kigyúrt, kopasz férfiakkal. Ki találta ki, hogy erős emberek kettős sorfalával tartják távol az MSZP képviselőit azért, hogy az ő nevében megfogalmazott népszavazási kérdést elsőként érkeztethesse a vele lévő kísérő?
Erdősi Lászlóné kedden. Érdemi kérdéseket véletlenükl sem érintett
Erdősi Lászlóné kedden. Érdemi kérdéseket véletlenül sem érintett
Móricz-Sabján Simon / Népszabadság

Erdősi Lászlóné – aki Herceghalom független, korábban fideszes polgármesterének, Erdősi Lászlónak a felesége – azt tartotta fontosnak leszögezni az MTI-hez eljuttatott közleményben, határozott álláspontja az, hogy nem ért egyet az üzletek vasárnapi nyitva tartásával, véleménye kialakításában pedig egyetlen párt sem befolyásolta. „A sajtóban megjelent híresztelésekkel szemben a kezdeményezést mint a közügyek iránt érdeklődő, arról véleménnyel bíró független magánszemélyként tettem meg" – írta herceghalmi keltezésű közleményében Erdősi Lászlóné, aki mindehhez annyit tett még hozzá, hogy idézte az NVI-hez benyújtott kérdését.

Sikerült telefonon beszélnünk Erdősi Lászlóval, ám a történtek megértéséhez nem jutottunk sokkal közelebb. Leszögezte, hogy a településnek, önkormányzatnak és a képviselő-testületnek semmi köze az NVI-nél történtekhez, arról csak a felesége tud nyilatkozni. Amikor jeleztük neki, hogy Erdősi Lászlóné nem nyilatkozik, nem nyit ajtót, elérhetetlen, azt felelte: felesége kiadott egy közleményt, abban minden lényeges információ benne van. Jeleztük, a közleményben nincs benne, hogy mit kerestek vele a kopasz, kigyúrt férfiak, és arról sem írt, miként került velük kapcsolatba. „Magam is meglepődtem ezen" – mondta a polgármester, majd közölte, ilyen hangvételű beszélgetést nem folytat.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.