Feljelentették a Médiatanácsnál Habony mocskolódó lapját

Egy magánszemély bejelentést tett a Médiatanácsnál a kormánybarát 888.hu portálon megjelent, Tóbiás József MSZP-elnök családját ordenáré stílusban sértegető cikk miatt – írja a Magyar Nemzet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságra hivatkozva.
A lap kérdésére a hatóság azt közölte: bejelentés esetén – mérlegelés szerint – hivatalból eljárást indíthatnak, ám jelen esetben a bejelentés érkezése óta eltelt rövid idő miatt erről még nem döntöttek.

Amint arról beszámoltunk, a Fidesz-honlap tanúsága szerint a miniszterelnök legbelső köréhez tartozó Habony Árpád érdekeltségét képező portál, amelynek főszerkesztője a századvéges G. Fodor Gábor, a legócskább szennylapokat alulmúló stílusban igyekezett lejáratni Tóbiás József feleségét, Rába Tímeát néhány húszéves fénykép kapcsán, ráadásul sikerült még a szocialista pártelnök gyermekén is gúnyolódniuk.

A névtelenül közölt "cikk" miatt Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke elhatárolódott a médiaterméktől, Deutsch Tamás is kirohanást intézett szokásos stílusában a Twitteren, Tóbiás József pedig beperelte a portált.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.