Tóbiás perre megy a 888.hu ellen

A Habony Árpádhoz köthető portál Rába Tímeának, az MSZP-elnök feleségének régi meztelen képeire talált rá a minősíthetetlenül obszcén „Ön kiverné Tóbiás József feleségének régi képére?” kérdéssel.

A családomról megjelent cikkel kapcsolatos jogi lépéseket megtettem. Az ügy ezzel oda került, ahová való: a jog asztalára. Nagyon nagy köszönettel tartozom a felénk áradó szolidaritás-özönért, a továbbiakban azonban csak a politikával kívánok foglalkozni, mert az emberek sorsa nem tűr halasztást – írja Tóbiás József, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán

Mint megírtuk, a 888.hu internetes portál – amelynek készítői induláskor a lap hangnemét tekintve azt ígérték, „inkább a frivol underground vonulathoz áll közel, mint az eddig megszokott stílushoz” – finoman szólva is átesett az obszcén kategóriába, amikor „rátalált” Rába Tímea, Tóbiás József MSZP-elnök feleségének egykori meztelen képeire. – Ön kiverné Tóbiás József feleségének régi képére? – kérdezte olvasóitól Habony Árpád Modern Média Groupjának a kormányhoz nagyon közel álló portálja. A minősíthetetlen gesztus miatt még Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő is Rába védelmére kelt a Twitteren.

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.