Gulyás elhatárolódott Habony lapjától

„A mi szemünkben nem terméknek minősülő polgári értékek jegyében jelentsük ki nyugodtan, hogy jóízlésű embernek a 888.hu-hoz semmi köze nem lehet. Teljes szolidaritásom az MSZP elnökének családjáé.”

Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke reagált ezekkel a szavakkal Facebook-oldalán a 888.hu portál Tóbiás József feleségének fiatalkori aktképeit igencsak obszcén stílusban kommentáló irományára. Nem véletlen és a legkevésbé sem meglepő Gulyás felháborodása.

Indulásakor a Habony Árpád nem miniszterelnöki tanácsadó médiabirodalmához tartozó és a Fideszhez igen közel álló Századvég stratégiai igazgatója által főszerkesztett vállaltan konfliktuskereső portál ugyanis – mint megírtuk – az irománya kapcsán arra volt kíváncsi, hogy olvasói „kivernék-e Tóbiás József feleségének régi képére”? A többi szigorúan 18 éven felülieknek. Mert a kérdés valóban „arra” vonatkozik.

Nyilvánvaló, hogy a portál Tóbiás József MSZP-elnökön akart ütni egyet. Egykor kétségtelen népszerű aktmodell-szépség felesége, Rába Tímea és kiskorú gyermeke csak eszközök voltak csupán ehhez. Persze mint oly sokszor az efféle karaktergyilkosságok kapcsán, most is kiderült, hogy a fogkefe olykor visszaharap.

Habony lapjának szerkesztői megfeledkeztek róla, hogy fiatalon nemcsak Tóbiás felesége meztelenkedett a férfiak sokaságának örömére. Megmutatta mindenét a kormány jelenlegi sportért felelős államtitkára is a nyuszis magazinban. Ebből ne azt a következtetést vonják le, hogy Szabó Tündéről is efféle stílusban kellene írniuk. Ha megtennék, meglehet, hogy nem csak Gulyás Gergely akadna ki.

Ami szép, az szép, aki tahó, az tahó. Rába Tímea és Szabó Tünde aktjai szépek. A Tóbiást felesége képeivel savazó orgánum meg tahó (és akkor itt és most bocsánatot kérek minden tahótól, hogy le 888.hu-ztam őket).

Gulyás megszólalása dicséretes. Szabó Tünde szolidaritásvállalása még várat magára. Pedig ha valaki, ő biztosan tudja, milyen utóélete lehet egy ilyen fiatalkori fotózkodásnak. Persze ne zárjuk ki, hogy nem is olvasta a 888.hu-t. Mondjuk ezt megértenénk.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.