Demjén Ferenc megvédte Ákost

Mikor már azt hittük volna, nem lehet fokozni a fokozhatatlant, és a Kovács Ákos körüli botrány elhűlni látszik, Demjén Ferenc kiáll, és megvédi a női emancipációt kritizáló énekest:
– Semmi kivetnivalót nem találtam abban, amit Ákos mondott, szerintem, finoman is fogalmazott, csak az zavart, amit utána a fejére kapott... Ha egy nő a családalapítás helyett inkább a karriert választja, akkor valamiért mond le valamiről a saját felelősségére.

Demjén Ferencet a Blikk telefonálói kérdezhették, akik nem sokáig vártak azzal, hogy rákérdezzenek a zenésznél, mi a véleménye az Ákos-botrányról. A Kossuth-díjas énekes-dalszerző szerint az egész ügyet felfújták, mert valakinek nem tetszett, amit Ákos mondott.

– A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak – ezt nyilatkozta az Echo Tv-nek Kovács Ákos, aki még hozzátette, hogy a nőknek az a dolguk, hogy valakihez tartozzanak, és gyereket szüljenek. Ákos szerint a két dolog kizárja egymást.

Az énekes által elmondottak nagy botrányt kavartak, olyannyira, hogy a Magyar Telekom szerződést bontott a zenésszel. A kormány szinte azonnal Ákos védelmére kelt, és felmondott minden mobilinternet-előfizetést a Telekomnál.

Demjén szerint minden nő maga határozza meg, hogy szülni szeretne, vagy inkább a karriert választja, és ebben semmilyen kényszerítés nincsen. – Ilyesmiről szó sem volt – reagált az Ákos által elmondottakra a 69 éves énekes.

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.