dailykohn

dailykohn

Amikor már Morvai Krisztina is kiakad

Újabb frissítés: "Európa vetető újfasisztája": visszavonták Morvai Krisztina meghívását  Frissítve/Updated: "Több jószándékú...

Újabb frissítés: "Európa vetető újfasisztája": visszavonták Morvai Krisztina meghívását 

Frissítve/Updated: "Több jószándékú barát kérésére" módosítok, ill. törlök néhány jelzőt.

Rövidzárlat van a szélsőjobbon. Morvai Krisztina Csurka Istvánnal polemizál nyilvános nyilatkozatban: versenyt futnak a "ki a nagyobb antiszemita", ki az egyedüli autentikus antiszemita a honban. A magukfajtákat elkapta a harctéri idegesség.

Morvai Krisztina azt nyilatkozza, hogy  K Ö Z L E M É N Y
A Jobbik előretörésével, a választások közeledtével egyre több aljas rágalom jelenik meg a nemzeti radikálisok ellen, s személy szerint ellenem, mind a jelenlegi kormányt támogató erőktől, mind a "nemzeti oldalról". Ezekre nem kívánok egyenként reagálni, egyfelől azért, mert következetes védelmezője vagyok a véleménynyilvánítási szabadságnak, másfelől azért, mert időmet fontosabb feladatokra szánom.
Több jó szándékú barát kérésére azonban rögzítem, hogy - ellentétben az egykor jobb napokat látott Csurka István hazugságával - egyik gyermekem sem járt soha, egyetlen napig sem a Lauder iskolába. Legnagyobb lányom, aki ma már egyetemista, katolikus iskolában érettségizett. Ugyanoda jár kisebbik gyermekeim egyike, míg harmadik lányom a körzeti önkormányzati általános iskola tanulója. Mindhárom gyermekem meg van keresztelve, s elsőáldozók is voltak. (Bízom benne, hogy Csurka István is. S nem csupán bízom benne, hanem hiszem is, hogy téves az a híresztelés, miszerint azért rágalmaz engem folyamatosan lapjában, mert egykori megbízóitól most azt a feladatot kapta, hogy bármilyen eszközzel járassa le az új erőt, a magyar emberek egyre növekvő tömegének hitet és reményt adó Jobbikot.)
Kérek mindenkit, aki közéleti tevékenységem iránt érdeklődik, hogy politikai szerepvállalásomat tetteimet európai és magyar parlamenti felszólalásaim és bárki számára megismerhető, követhető megnyilvánulásaim alapján ítélje meg. Örömmel tölt el, hogy egyre többen érdeklődnek munkám iránt, s látogatják hamarosan megújuló honlapomat, amelynek címe: www.morvaikrisztina.hu
Hittel, reménnyel és szeretettel:
Morvai Krisztina
a Jobbik EP képviselője

 

Hát nem gyönyörű?!

Én mindenesetre segítek Morvai Krisztinának, hogy minél több barátja és ellenfele értesüljön e szánalmas szövegről. Mert egy dolog, hogy az egyetemi tanárnő minden jel szerint totál bekattant, de miért keveri bele a dologba a gyerekeit?! Kit  érdekel, hogy a lányai meg lettek-e keresztelve, keresztény vagy buddhista iskolába járnak-e, bérmálkoztak-e, meg egyáltalán. Morvai Krisztina magánélete az ő magánügye. 

Nem magánügye ezzel szemben egyetlen politikai megnyilatkozása sem: sem az, hogy milyen jelképeket ölt magára, sem az, hogy miket fröcsög, amikor szónokol, milyen marhaságokat hord össze, amikor levelekkel bombáz politikusokat, közéleti szereplőket. Nem magánügye, hogy alig kódolt antiszemita szövegekkel hülyíti a katonásdit játszókat, akik legkülönbözőbb eredetű frusztráltságuk okán  gárdistáknak képzelik magukat, és nemzetvezetőjüknek tekintik Orbán Viktor polgárikörös haverját, Vona Gábort. Még kevésbé magánügye, hogy az Európai Parlamentben eszement megnyilvánulásaival súlyos károkat okoz hazájának, holott folyamatosan arról szövegel, hogy meg akarja menteni, a magunkfajtáktól, a szemkilövőktől, kiárusítóktól, nem tudom megjegyezni a bűnlajstromunkat. 

Nem tudom, csak sejtem, mert mostanában nem jártam a kisföldalatti Deak téri megállójában és nem jutottam lejárt szavatosságú ingyen MagyarFórumhoz, hogy mi lehet Morvai Krisztina kiborulásának hátterében, de sejtem:a volt drámaíró alighanem , a tőle megszokott stílusban - ami kísértetiesen hasonlít Morvaiéra, Vonáéra és a többi nyilas szellemíségű kiabálóéra, akikkel fel-alá rohangálnak az országban, plusz a motorosok :) - bedobta a szokásos légből kapott hülyeséget arról, hogy a Morvai-gyerekek valójában Jeruzsálemben születtek, ott lettek anyakönyvezve, a Széder-estéket és más zsidó ünnepeket a Dohány utcai zsinagógában, Közép-Kelet-Európa legszebb izraelita templomában töltik barátaikkal, a Lauder Javneba jártak óvodába, általános és középiskolába és Soros ösztöndíjával a Jeruzsálemi Héber Egyetemen szereznek majd diplomát - naná, hogy judiasztikából , és arról írják majd diplomamunkájukat, hogy miért elpusztíthatatlan az intolerancia mételye KKEurópában, különösen a Duna-Tisza-közén. Az egyik gyerek, véli tudni, gondolom Csurka, holokauszttúlélők szeretet-otthonában önkéntes, továbbá Morvai Kkampányát a Mosszad finanszírozza egy különösen nagy fegyverrel szaladgáló iráni disszidens ügynök közvetítésével.Kihallik még a cikkből, hogy egy mocskos washingtoni háttéralku keretében Orbán már odaígérte Morvainak az újonnan létrehozandó Trianonügyi minisztériumot, amely ellentében azzal, amit a neve sejtet, az ország további megcsonkítását hivatott levezényelni, ti. a szoclib. kormány által felhalmozott küladósság egy részének elengedése fejében átengedjük a Rotschildoknak  a Dunántúlt egy orthodox golfparadicsom céljára.

Csurka csúnya dolgokat művel, de van közönsége. Morvai szintén csúnya dolgokat művel, és neki is van közönsége. Mindkettőjüknek az fáj, gondolom, hogy ez a közönség, külön-külön és együtt sem túl számos, vagyis, ha egy részük, amely eddig Csurka cirkuszába járt, mostantól átpártol Morvai & Vona kabaréjába, akkor Csurkának nem lesz meg az elképzelt bevétele, és fordítva. Egymás konkurenseivé váltak. 

De nyugi, meglátjátok, meg fognak egyezni - a nemzeti oldal, ahol Morvai szerint együtt állnak, már csak ilyen. Tudja, hol van a közös ellenség, és nem teszi meg neki azt a szívességet, hogy egymás hajába kap. Úgyhogy én már előre sajnálom, hogy nem sok ilyen alázatos szöveget olvasunk a továbbiakban Morvai Krisztinától, mint a fenti. 

Hacsak, egy gárdista jól fejbe nem kólintja Csurkát. Ezt a lehetőséget sem zárom ki teljesen. 

És, persze azt sem, hogy engem kólintanak fejbe - közös erővel. 

Hát ez járja per pillanat a Kárpát-medencében. Meg a H1N1. Mondtam már: há egyen egy almát!

2009.11.14 01:11

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.