dailykohn

dailykohn

Mire gondolhatnak pártunk & kormányunk vezetői Kadhafi holtteste láttán?

1 ilyen című blogbejegyzés persze nem szólhat másról, mint arról, hogy szerzőjének milyen sötét - vagy világos - gondolatai vannak. Holott...

1 ilyen című blogbejegyzés persze nem szólhat másról, mint arról, hogy szerzőjének milyen sötét - vagy világos - gondolatai vannak.

Holott, kézenfekvő: az abszolút hatalomra törő, többnyire tanulatlan (attól még lehet diplomája, több is) politikusok (inkább hatalom-technikusok), előbb-utóbb ugyanarra a sorsra jutnak: megdöntik a hatalmukat, megölik őket, vagy rács mögé kerülnek.

...

Idáig jutottam (az 1. pontig) ezzel a blogbejegyzéssel néhány napja, amikor egyre-másra kerültek elő a felvételek a líbiai diktátor utolsó perceiről, aztán valahogy nem volt kedvem befejezni. Nem volt kedvem tovább gondolkodni azon a képtelenségen, hogy ... Hogy nálunk is idáig fajulhatnak a dolgok.

De az imént kaptam egy levelet egy barátomtól. Ez  áll benne:  "Azon gondolkodtam, hogy ha lenne videógrafikus ismerősöm, belemonmtíroztatnám a Kadhafi utolsó perceiről készült felvétlekbe egy másik diktátor arcát. Mondjuk, Magyarország 2016 címmel."


Azonnal válaszoltam neki, és elmeséltem ezt itt fenn, és még hozzátettem: Én csak abban reménykedem, hogy nem fordulnak annyira rosszra a dolgok - a reáliákban, persze -, hogy a libiaihoz hasonló legyen - és ne lehessen más - a végkifejlet.

Szóval, ez lenne a 2. pont. És nekünk még olajunk sincs. 

 

2011.10.26 01:10

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.