dailykohn

dailykohn

Nem az én alkotmányom!

Ezúttal egy "öreg" barátom és harcostársam kezdeményezését teszem közzé, azzal, hogy kedves olvasóm, ha egyetért a benne foglaltakkal, látogasson...

Ezúttal egy "öreg" barátom és harcostársam kezdeményezését teszem közzé, azzal, hogy kedves olvasóm, ha egyetért a benne foglaltakkal, látogasson el a lap alján található link segítségével a nemazenalkotmanyom.hu oldalra, s írja alá a nyilatkozatot. Legalább ilyen fontos lenne,hogy aki tudja, a közösségi média - Facebook, iwiw,Linkedin és tsai - és az elektronikus kommunikáció egyéb eszközeivel, terjessze, ossza meg másokkal.

Előre is köszönöm.
Üdvözlettel,
Izsák


Nem az én alkotmányom!


Kormánypárti és kormányzati politikusok nyilatkozatai szerint ("noha nem

volt alkotmányozási kényszer" - Balsay István) a népnek a "fülkeforradalom" útján kifejezett igénye teljesült az új alkotmánnyal. Az alábbi magyar állampolgárok - az új alkotmány ismeretében - kinyilatkoztatják, hogy nekik nem volt igényük új alkotmányra, és nem hiszik, hogy honfitársaik a szavazófülkében ilyen igényt jelentettek volna be. Kinyilvánítják továbbá, hogy ami a mostani alkotmányozás során megszületett, azt elutasítják, mert világszemléletében és értékrendjében távol áll tőlük, és mert az nem felel meg egy XXI. századi modern, polgári társadalom működéséhez keretet adó, minden állampolgár számára egyenlő jogokat és esélyeket biztosító alapdokumentummal kapcsolatos elvárásaiknak. Ezért, ha a mostani kormányzó pártok mindenáron egy új alkotmánnyal akarnak nyomot hagyni átmeneti jelenlétüknek a magyar politikában, akkor egy szakmailag megfelelően előkészített, alapos és érdemi társadalmi vita eredményeként létrejött alkotmányszöveg lehetne elfogadható számukra.



Itt lehet csatlakozni:

http://www.nemazenalkotmanyom.hu/

2011.06.02 23:06

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.