Kubatov megtörte a csendet

Kubatov Gábor méltatlannak tartja a múlt héten a Nemzeti Választási Irodánál (NVI) történteket, és parlamenti képviselőként támogat minden olyan törvénymódosítást, amellyel elkerülhetők az ahhoz hasonló helyzetek.

Az MTI csütörtökön a müncheni repülőtéren érte utol Kubatov Gábor Fidesz-alelnököt telefonon, amikor éppen az Egyesült Államokból tért vissza. Arra a kérdésre, hogy hallotta-e, mi történt múlt hét kedden az NVI épületénél, azt válaszolta, hogy az Egyesült Államokban értesült a történtekről. 

„A videófelvételek alapján méltatlannak ítélem meg, ami ott lezajlott” - mondta a politikus. „Bízom benne, hogy az érintett szervek módosítják az ide vonatkozó jogszabályokat" - tette hozzá. "Parlamenti képviselőként minden olyan törvénymódosítást támogatni fogok, ami ahhoz szükséges, hogy az ehhez hasonló helyzetek elkerülhetőek legyenek a jövőben” - közölte Kubatov Gábor.

Arról viszont nem ejtett szót a politikus, hogy a választási irodánál feltűnő kopasz férfiak közül többen is a Fradi biztonsági cégéhez köthetőek, Kubatov Gábor pedig a klub első embere. Ráadásul arról sem beszéltek vele, hogy a népszavazási „versenyfutásban” végül 4 másodperccel befutó Erdősi Lászlóné mellett egy olyan kísérő tűnt fel, aki Kubatov Gábor titkárának osztálytársa volt. 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.