„Barátom, ha ezt még egyszer megcsinálod...!” - megint hozta a formáját Orbán sajtósa

- Látták? Ő vágott engem fejbe! - panaszolta Havasi Bertalan, miután a fejére koppintottak egy szivacs mikrofonfejjel. De vajon megérdemelte?

Megint sikerült „sajátos” (hogy a Magyar Nemzetet idézzük: bunkó) viselkedésével felhívnia magára a figyelmet Orbán Viktor sajtósának. Havasi Bertalan most éppen Sopronpusztán, a Páneurópai Piknik 25. évfordulója alkalmából szervezett ünnepségen védte az újságíróktól a miniszterelnököt. A testével.

Havasi, szokásához híven, megint kihúzta a gyufát: ezúttal egy holland tudósítónak szólt be, aki azt próbálta megkérdezni a magyar kormányfőtől, hogy mit üzen Brüsszelnek. Ez nem sikerült, mert Havasi eltolta a "betolakodó" riporter mikrofonját, nehogy véletlenül nyilatkozatra bírja Orbánt.

Erre a tudósító Havasi fejére koppintott a (szivacs!) mikrofonfejjel, amire a miniszterelnöki sajtós – ahogy az a 444.hu mellékelt videóján is látható – úgy feldühödött, hogy nyíltan megfenyegette a riportert: "Barátom, ha ezt még egyszer megcsinálod..!"

Sajnos a mondatot Havasi elharapta, így nem derült ki, mégis mit tett volna a nála egy fejjel magasabb riporterrel, ha még egyszer megcsinálja. Ellenben Havasi óvodás módjára elkezdett körbepanaszkodni a körülötte álló újságíróknak: „Látták? Ő vágott engem fejbe!”

Sajnos az incidensről készült videóból nem derül ki az sem, hogy vajon megmondta-e anyukájának Orbán Viktornak a holland riportert.

Havasi legutóbb a Bálványosi Szabadegyetemen inzultált egy fotóst – az úgynevezett pöcsözős incidensről korábbi cikkünkben olvashatnak. Előtte pedig áprilisban, a választások előtt a HVG riporterének szólt be ("Ne tessék kiabálni az utcán!"), aki a miniszterelnöktől azt próbálta megtudakolni, miért nem vállalja a miniszterelnök-jelölti vitát. Májusban szintén a HVG tudósítóját oktatta ki Havasi, szintén lehengerlő stílusban.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.