Magyar-norvég a terror árnyékában

Mégsem marad el a Magyarország-Norvégia Eb-pótselejtező meccs, de a franciaországi merényletsorozat miatt szigorítják a biztonségi intézkedéseket. A beléptetés ideje jelentősen megnövekszik - figyelmeztetett közleményében az MLSZ.

Minden egyes szurkoló személyazonosságát megvizsgálják a holnapi Magyarország-Norvégia Európa-bajnoki pótselejtező előtt a biztonsági szolgálat tagjai, így az MLSZ mindenkit arra kér, hogy időben érkezzen meg a Groupama aréna közelébe - írta közleményéban a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ).

A párizsi terrortámadás árnyékában a megszokottnál szigorúbb biztonsági intézkedésekre kell számítani a vasárnap esti magyar-norvég mérkőzésen. A Groupama Aréna kapui a meghirdetettnél korábban, 18.15 órakor nyitnak ki, a nézők biztonsága érdekében, a beléptetésnél a jegyeket minden esetben összevetik a személyi azonosító okmányokkal (ez a hivatalos okmányok mellett szurkolói kártya is lehet).

 

A fentiek miatt lényegesen megnövekszik a beléptetés ideje, ezért arra kérjük a szurkolókat, érkezzenek időben a stadionhoz. Fontos, hogy senki se próbálkozzon más jegyével belépni, mert azokat, akik nem saját névre szóló belépővel próbálnak a stadionba bejutni, a biztonsági személyzet átadja a rendőrségnek.

Az MLSZ azt javasolja, hogy a szigorú ellenőrzések miatt, lehetőség szerint, senki ne vigyen be a lelátóra magával táskát.

Folyamatosan frissülő cikkünket a merényletsorozatról itt olvashatja el!

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.