Juhász Péter feljelentené Rogánt

Különös fricskával vágott vissza Juhász Péter, az Együtt politikusa Rogánéknak. Azzal „fenyegeti” őket, hogy feljelentést tesz ellenük gyerekek molesztálásáért, nemi erőszakért, ha ezeket a bűncselekményeket elkövetik. Az ügy előzménye, hogy a Belváros vezetői korábban hamis vád miatt tettek Juhász ellen feljelentést.
Egy abszurd közleményt jelentetett meg Facebook-oldalán Juhász Péter. Az Együtt politikusa azt írta: "Feljelentem Rogán Antalt, Szentgyörgyvölgyi Pétert és Böröcz Lászlót kisgyerekek molesztálásáért, nemi erőszakért és idős nyugdíjasok bántalmazásáért - amennyiben ezeket a bűncselekményeket elkövetik. Ezt csak azért tartom fontosnak leszögezni, mert ma reggel az ATV-ben beismerte Böröcz alpolgármester, hogy tisztában vannak azzal, hogy nem jelenthetnek fel hamis vád miatt, hisz nem követtem el ilyet. Annak ellenére telekürtölték a sajtót. Ahogy mondta, nem fenyegetésként, csak tényként. Ezért gondoltam én is elmondom nekik."

Ezzel a fricskával Juhász arra reagált, hogy a Belváros hamis vád miatt tett ellene feljelentést. A kerületi önkormányzat szerint Juhász Péternek a bíróság előtt kell felelnie rágalmai miatt. Az ellenzéki politikus ezt megelőzően főként a Belvárost érintő, szerinte korrupciógyanús ingatlanügyek miatt jelentett fel több V. kerületi vezetőt.
Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.