Jakupcsek: Azt hittük, jutalmat kapunk

„Abszurd, filmbe illő jelenet volt. Két felvétel között felrendeltek, azt hittük, jutalmat kapunk, hiszen a Ridikül az 500. adáshoz érkezett” - nyilatkozta a műsorvezető.

Jakupcsek Gabriella elmondta, az az illető, aki a személyzeti osztályra rendelte, ott sem volt. „Két idegen ember szóban tájékoztatott a jogaimról, és elém tolták a papírt. Azóta próbálom megérteni, mi történt, és tartom a lelket a kollegáimban” –mondta a Life.hu-nak.

Jakupcseket hétfőn, a Ridikül című műsor két felvétele közt bocsátották el több mint száz másik munkatársával együtt. 

A Népszava kedden arról számolt be, Jakupcsek nem tűnik el a képernyőről, megszűnik ugyan az MTVA-s státusza, de továbbra is ő lehet mind a Ridikül, mind a Magyarország, szeretlek! műsorvezetője, ezt azonban egyelőre nem erősítette meg a műsorvezető.

Jakupcsek kirúgása a Morning Show-ban is téma volt. Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri hosszan beszélgettek arról, hogy szerintük méltatlanul és kegyetlenül bántak el a televíziós műsorvezetővel és élesen bírálták a köztévét. Sebestyén úgy fogalmazott, „rossz, nézhetetlen, fos, műsorokat gyártanak, mert azt gondolják, hogy ez a közszolgálat. Amikor csúsztatni kell, amikor hazudni kell, amikor mást kell mondani, mint a valóság, az megy. Amikor emberségesen kellene bánni valakivel, az nem megy.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.