Jakupcseket is kirúgták

A napokban közlik összesen százharminc emberrel, hogy január elsejétől már nem számítanak a munkájukra. Felmondtak a Ridikül műsorvezetőnőjének is.

Jakupcsek Gabriella telefonon azt mondta az MNO kérdésére, hogy van a kezében egy csoportos leépítésről szóló papír, amellyel kapcsolatban jelen helyzetben nem kíván bővebben nyilatkozni.

Az MNO úgy tudja, éppen a Ridikül című műsor felvételei zajlottak, amikor a műsorvezetőt a személyzeti osztályra hívták. A helyzet érdekessége, hogy Jakupcsek belsősként dolgozik a külső produkcióban készülő műsorban (tehát ezért nem kap külön fizetést), és kérdéses, hogy a szakítás után maradhat-e az említett műsor arca - jegyzi meg a portál.

Jakupcsek állítólag a beszélgetés után taxiba ült és távozott, a következő adásokat már nem is vették fel.  

Ahogy arról beszámoltunk, december elején a hirado.hu szerkesztői közül többeknek felmondtak, azoknak pedig, akik maradtak, jelentősen csökkentették a fizetésüket, bruttó 700 ezer forint helyett a jövőben bruttó 280 ezer forintot vihetnek haza.

A mostani lesz a negyedik nagy leépítés. 2011 nyarán és őszén hozzávetőleg 900 embert bocsátottak el, 2013 elején további 200 munkavállalótól váltak meg, s idén januárban 177 ember kirúgását jelentették be. 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.