„Kiss László áldozatának pártvonalon is jól kellett feküdni” – valaki megint eldobta az agyát, de legalább azonnal lemondott

Egy szombathelyi író szerint „pártvonalon is jól kellett feküdni” Kiss László áldozatának. Gyurácz Ferenc azt állítja, Facebook-bejegyzésének koncepciós jellegű félremagyarázása történt.

A nyugat.hu portál talált rá a Príma-díjas szombathelyi írónak, a Vasi Szemle főszerkesztőjének az azóta már törölt Facebook-bejegyzésére.

Gyurácz Ferenc, a Gazdag Erzsi Irodalmi Alapítvány kuratóriumi elnöke a közösségi oldalon úgy fogalmazott:

„T. Zsuzsanna (a büntetését régesrég letöltött Kiss László »áldozata« 28 évesen főmérnök lett (abban az időben ehhez pártvonalon is kiválóan kellett feküdni), azonkívül filozófia-esztétika »tanári diplomát« szerzett – nyilvánvalóan a foxi-maxi egyetemen. Ezek ismeretében hogy is kételkedhetnénk a szavában?”

Dr. Gyurácz Ferenc PhD – aki nemrég az Európai Bizottság elnökére utalva arról értekezett, hogy vissza kell állítani a halálbüntetést az „ilyen Junckerek” miatt – most levelet írt a város polgármesterének, amelyet a nyugat.hu is közölt. Ebben „koncepciós jellegű félremagyarázást” emleget, majd egy elképesztő fordulattal eljut odáig: „A hecckampányba fektetett energiák és az egyértelmű utalások véleményem szerint nyilvánvalóvá teszik, hogy valódi célja az alapítványt fenntartó városi önkormányzat vezetése ellen irányul. Ha személyemet eszközként használva a demokratikusan megválasztott önkormányzatot támadják, ennek felelősségét nem kivánom magamra venni, ezért a kuratórium elnöki tisztéről lemondok.”

Azt még nem lehet tudni, hogy az önkormányzat elfogadja-e a közösségi oldalra írt bejegyzéséért levelében még csak elnézést sem kérő író lemondását.

Véleményünket a Kiss László-ügyet kísérő alpári poénkodásról és a bagatellizálási kísérletekről ide kattintva olvashatják el.

 

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.