Belföld: Fordulat: Erdősiné helyett a szocialisták beadványa lehet a befutó - NOL.hu
 

Fordulat: Erdősiné helyett a szocialisták beadványa lehet a befutó

A Nemzeti Választási Bizottság délutáni ülésén várhatóan Erdősi Lászlóné „magánszemély” népszavazási kérdését elutasítja, az MSZP-ét pedig hitelesíti – értesült az Index.
A portál információi szerint a vasárnapi boltzárról szóló népszavazási kérdések körüli tragikomédiában az hozhat fordulatot, hogy a Nyakó Istvánt beadványával abszurd körülmények között megelőző Erdősi Lászlóné helyett kísérője pecsételtette le az érkeztetőgéppel a papírokat, márpedig a hatályos szabályok szerint személyesen kell benyújtani azokat.

Amint arról beszámoltunk, múlt kedden kopasz, kigyúrt férfiak várták a Nemzeti Választási Iroda bejáratánál a beadványával érkező szocialista képviselőt, Nyakó Istvánt. A ferencvárosi szurkolói körökből származó információk szerint a Kubatov Gábor elnökölte futballklub biztonsági szolgálatához tartozó alakok jelenlétükkel biztosították, hogy a korábban fideszes színekben politizáló herceghalmi polgármester feleségének zárva tartást támogató beadványa érjen hamarabb az érkeztetőbélyegzőhöz.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér