Fidesz: Vagyonvizsgálatot inkább Gyurcsánnyal szemben kellene indítani

"Vagyonvizsgálatot azzal a Gyurcsány Ferenccel szemben kellene indítani, aki a 90-es évek rabló privatizációja során vált milliárdossá" - áll a Fidesz-frakció közleményében.

Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció (DK) szóvivője csütörtökön bejelentette, hogy a DK vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben, aki szerintük teljes éves fizetésénél is többet költ lánya egy évi svájci taníttatására.

A közlemény szerint a DK elnöke "jóval a reális piaci ár alatt szerzett meg cégeket és korábbi állami ingatlanokat. Gyurcsány Ferencnek még azt a lakást sem sikerült visszaadnia, amit a KISZ Központi Bizottság Egyetemi és Főiskolai Tanácsának elnökeként és a DEMISZ alelnökeként jogosulatlanul szerzett meg. Gyurcsány Ferenc pártjának rágalmai azért is alaptalanok, mert Orbán Viktorral szemben éppen Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége idején az adóhivatal vizsgálatot folytatott le és mindent rendben talált."

Orbán Ráchel, a miniszterelnök lánya pedig egy Facebook-posztban fejtette ki, hogy férjével saját erejükből boldogulnak.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.