Saját lábunkon állunk, saját erőnkből boldogulunk - írta Orbán Ráhel

„Olvasom, hogy ellenzéki pártok és politikusok rajtam keresztül intéztek támadást Édesapám, Magyarország miniszterelnöke ellen" – kezdi Orbán Ráhel nyilvános Facebook-posztját. Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció (DK) szóvivője csütörtökön bejelentette, a DK vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben, aki szerintük teljes éves fizetésénél is többet költ lánya egyévi svájci taníttatására.

„Férjemmel önálló családunk van, saját lábunkon állunk, saját erőnkből boldogulunk, saját életünket éljük" – írja. 

A miniszterelnök lányának bejegyzéséből egyébként kiderül, hogy 25 éves, közgazdász diplomája van, több mint három évet dolgozott a szállodaiparban és az idegenforgalom egyéb területein, 4 idegen nyelvet beszél.

„Hiszek abban, hogy egy családcentrikus nő is lehet sikeres a szakmájában, és abban is, hogy van értelme az élethosszig tartó tanulásnak. Nem foglalkozom pártpolitikával, de hiszek Édesapám munkájában és hiszek abban, hogy Magyarország nagy lehetőségek kapujában áll. Édesapám azt tanította nekünk otthon, hogy sohase azt kérdezzem, mit tesz értem a hazám, hanem, hogy én mit tehetek a hazámért. Ebből a meggyőződésemből a nemtelen támadások sem billentenek ki" – áll Orbán Ráhel posztjában.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.