A PM-en nem múlik az ellenzéki megállapodás

Karácsony Gergely szerint egyik párt sem lehet maradéktalanul elégedett a fővárosi megállapodás-tervezettel - ezzel együtt a maguk részéről támogatják azt.

A PM elnöksége kedden megtárgyalta a budapesti választási együttműködésről szóló csomagot és egyhangúlag támogatta azt - mondta Karácsony Gergely az MTI-nek.

A Párbeszéd Magyarországért (PM) társelnöke szerint ha megszületik a megállapodás, akkor az az Együtt-PM-et megkerülhetetlen tényezővé teszi ebben a folyamatban, ugyanakkor méltányos lesz az MSZP és a DK számára is.

Lehet, hogy a pártok nem maradéktalanul elégedettek a választási együttműködési csomaggal, de az a budapestiek érdekeit szolgálja - jelentette ki. Szerinte egyik párt sem lehet maradéktalanul elégedett, "a PM sem az, de úgy érezzük, hogy ebben a helyzetben ezt lehetett elérni". Egy jó kompromisszum soha nem arról szól, hogy valamelyik fél maradéktalanul elégedett, mert akkor a többiek valószínűleg rosszul járnak - jegyezte meg.

A Népszabadság elsőként számolt be arról, hogy Falus Ferenc korábbi országos tiszti főorvos lehet a baloldali ellenzék közös főpolgármester-jelöltje. Falus jelölését kedden a Demokratikus Koalíció is támogatásáról biztosította

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.