pupublogja

pupublogja

Üsd a migránst, ahol éred, ezzel is a Viktort véded!

Nem szeretem a migráns kifejezést, összemos fogalmakat és helyzeteket, olyan, mintha Michelangelo szobrait jellemezve azt mondanánk, hogy vésővel megmunkált mészkő.
Mindenesetre a kifejezés arra tökéletes, hogy megszüntessen minden emberi együttérzést, és teret adjon az embertelenségnek.
Erre pedig nagy szükség van manapság, mert nagy teret kell adni, hiszen a kormánynak nevezett Orbán olyan egykedvűséggel alkalmaz embertelen eszközöket, mint ahogy általános iskola alsó tagozatában a tintába mártott légy szárnyait tépkedte ki egyenként, mitől is a légy a közismert vicc szerint elveszítette a hallását, hiába tapsolt neki, nem reppent fel.
Magyarország se reppen fel...

Azt mondják a segélyszervezetek illetékesei, hogy a menekülteket a vasfüggöny mentén fizikailag is bántalmazzák, ami nem is elképzelhetetlen az emberi természet és a pszicológiai kutatások tükrében.
A fegyveres ember egyébként is hajlamos az erőszakosságra, ezt a különféle háborús filmek by Hollywood még tovább is fokozzák,és azt a benyomást keltik, hogy a film végére a "The end " feliratot a valós életben is ki lehet tenni.  A jók (mi) győztek a rosszak (a migránsok) felett, és senkinek eszébe sem jut, hogy a fegyveresek a való életben csak jelmezes mellékszereplők lehetnének.
Ez az egész folyamat egyszerű államigazgatási eljárás kellene, hogy legyen, melynek során be kellene tartani a nemzetközi egyezményeket, és a humanizmus örök emberi szabályait.
Nem ez történik, hanem Orbán szokott sunyiskodása, amikor is azt bizonygatja, hogy az állam minden szabályt betart, miközben embereket vernek, rugdosnak és sokkolnak, szülőket a gyermekeik előtt ütnek és ordítanak velük - természetesen magyarul.
Mennyé haza köcsög, hát nem értöl a szépszóból?! - aztán a negyvenfokos hőségben sátrakba zsúfolják őket, miközben L.Simon bukott államtitkár vadászkastély vesz magának, a Nemzeti Bank elnöke meg összevásároltat magának egy rakás palotát.
Vásárolna kastélyt is, de arra - mint hajdan a KGST-ben - nem ő, hanem a miniszterelnök veje szakosodott.

A népszavazásra (Akarja Ön, hogy Orbán Viktor az ön megkérdezése nélkül szárnyas vízilóvá változtassa édesanyját?) szánt összegből olyan remek befogadóállomásokat lehetne építeni, hogy még Orbán is megnyalná a tíz ujját, mikor majd menekülnie kell...
Jó, nem jut rá pénz, még fel kell építeni a harminc stadiont, és még csak egyik lány áll a saját lábain, a Gazsi meg még bizonytalan, hogy mi szeretne lenni, egyelőre belekezdett ő is a bogyók szedésébe, mert apukánál azt látta, hogy ez a siker kulcsa.
Ha elég hülye lesz, és szorgalmasan lengeti a nyelvét, még politikus is lehet belőle.
De ez a fizikai bántalmazás azért kicsit necces, és bár tudjuk, hogy mint liba a tóra, döngő léptekkel haladunk a középkor felé, mégis elképzelhető, hogy Európa nem nézné jó szemmel, ha kiderülne, hogy a csapott bal meg a jobb felütés része a hivatalos állami politikának.
Így aztán el kell ködösíteni, hogy ki is a fizikai erőszak alkalmazója.
Ha rendőr, akkor bűncselekményt követ el, ha katona, akkor detto.
De ha egyik sem, csak őrző-védőnek becézett kopasz gorilla, akkor nincs semmi baj, azokat nem lehet beazonosítani, hiszen 2006-ban is csak a rendőrökkel szemben volt követelmény az azonosító szám viselése, az, aki hátán a Molotov-koktélokat tartalmazó hátizsákkal gyújtogatott, az még az arcát is eltakarhatta.
Ha meg nem takarta el, akkor se ismerte fel az ügyészség, melynek éleslátását talán csak a Matolcsy - Schmidt páros unortodox tekintetete múlja felül.

De az is lehet, hogy valamelyik paramilitáris szervezet (Magyar Csorda, Őrsereg) kapott kedvet a feléledéshez, miután a sarokba parancsolták és a Fidesz-érában munkanélküli maradt.
Esetleg a foci-ultrák, akikhez nemigen mer hozzányúlni senki, jóllehet csak a szégyent hozzák az országra...
Azért gyakorlatozni kell - kell a rutin, mire a cigányok meg a zsidók kerülnek sorra.
Régi trükk, hogy Orbán ráküldi ezeket a zombikat a neki nem tetsző népekre, mint a gyilkost a Fidesz-székházat elfoglaló diákokra - ha tudják is, hogy gyilkos, annál jobb, tekintélye lesz...
Állítólag tízezren vesznek részt a déli határ lezárásában, ez azt jelenti, hogy a kerítés mentén annyi határőr állhat, hogy egymásba érhet a hazafias elkötelezettségük.
Namármost ezeknek az embereknek parancsnokuk is van, annak pedig jelentési kötelezettsége, ha rendkívüli eseményt tapasztal.
Ha ez a parancsnok nem tudja, hogy emberei mit művelnek, akkor alkalmatlan a feladatára.
Ha tudja, de nem tesz ellene, akkor bűncselekményt valósít meg.
Ha nem az ő emberei intézkednek, akkor tudnia kell,  ki engedélyezte a tevékenységet.
Ha senki, akkor ezeket az embereket el kell fogni és át kell adni a nyomozóhatóságoknak.
Ha Orbán tudott erről, akkor ő is bűncselekményt követ el, de hát ez csak egy lenne bűncselekményeinek hosszú sorában.

Az biztos, hogy ez a helyzet szégyent hoz az országra, pedighát nagy átlagban itt emberek élnek, és magyarember nem szadista, nem embertelen, csak a nép egy elenyésző kisebbsége.
A baj akkor van, ha ez a kisebbség kerül hatalomra, és most baj van.
Nem is oly régen a szocialista tábor legvidámabb barakkja voltunk.
Lassan sikerül kivívnunk Európa legbüdösebb pöcegödre címet.
Lehangoló...

:O)))

2016.07.14 11:45

Ajánlott cikkek

Blogger


PuPu

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.