pupublogja

pupublogja

NEHÉZ SZÜLÉS

Huhhhh!
Nagy nyögések, apró sikolyok és fájdalmas kiáltozások közepette megszületett a kisded.
Valószínűleg farfekvéses volt, szenvedett vele mindenki, mire végre felsírt.
A kisbaba szép, formás, egyelőre még inkább csak alszik, de reménykedünk benne, hogy hamarosan ordítva fogja követelni a jussát.

A világrajöttét bejelentő sajtótájékoztatón ott állt az unortodox család: a szülők, mind a hárman: az apa, aki magáévá tette a két anyát, akik egy ideig azt hitték, hogy éppen erőszakot tesznek rajtuk, de aztán a sajtótájékoztató idejére már rájöttek, hogy a nász boldog és kielégítő volt és ők is éppen ezt akarták világ életükben - mondták is a Ferinek, hogy most finom, most ne hagyd abba!.

A frigy legnagyobb nyertese mégis a langaléta nagynéni lehet, aki a kicsinek hozott három erősen használt, szárnyavesztett plüssmadarat, hadd örüljön neki.
A madarak nem teljesen hasznavehetetlenek, mert ha megnyomjuk a hasukat, akkor az egyik azt mondja, hogy rohattkomcsik, a másik azt, hogy tolerancia, vagy lerúgom a fejed, a harmadik pedig nem szól semmit csak pottyant egyet, kritikai éllel, harcostársai fejére.
Fodor nagynéni azért nyertes, mert kimaradt a nászból, mégis köze lehet a gyerekhez, míg az Együtthöz az absnicli-elv alapján csatlakozó kollegáinak részt kellett venniük a méregpohár fenékigürítésében, és még csak nem is fintoroghattak hozzá nyilvánosan – belegondolni is rettenetes.

Ami még izgalmas, az Kuncze indulása egyéni képviselői helyért a DK színeiben.
Ha sikerülne, nagy nyereség lenne a DK-nak, mert már ketten lennének a pártban, akik fel tudják kelteni a választók érdeklődését és ki tudják váltani ellenfeleikből a sikítófrászt.
Révész Mártíriusz újrakeresztelése Kuncze múlhatatlan érdemei közé tartozik, arról nem is szólva, ha majd megjelennek valahol együtt Gyurcsánnyal, akkor a helyszínen tartózkodó Fideszesek körében kitör a kollektív búbánat és megharapják a postást.

Úgy tűnik, innen már - leszámítva Orbánt - csak a résztvevőkön múlik a siker.
A keret elkészült, már csak a művészeken múlik, milyen képet kereteznek be vele.
Remélhetőleg azért azt nem felejtik el, hogy a választó már megadta a témát. 
Az a címe, hogy Orbán a pokolban, ami egy nagyon helyénvaló témaválasztás, már csak az van hátra, hogy a címadó modellt beleültessék egy nagy vaskondérba és alágyújtsanak.
Akkor jó, mikor már mindenki érezheti a büdösséget, annak lesz meggyőző ereje.
Ha a résztvevők komolyan veszik magukat és a nép azt érzi, hogy az összefogottak valóban alárendelik személyes gyíkjaikat a közös célnak, az már önmagában rengeteg szavazatot hozhat, de ha elölről kezdik a gyurcsányozást meg a civilkedést, a bocsánatkérősdit, akkor mehet az egész banda a levesbe.
Vigyázni kell, mert igény erre lenne, csakúgy, mint a DK elkötelezettjei részéről a sebek vakarászására, de ez nem vinne előre, sőt.

Ez az a pont, amikor tiszta lappal lehetne indulni, és húzni az igát lelkesen, közben figyelni, mikor hibázik Orbán.
Merthogy hibázni fog, az biztos, mint ahogy hibázott is már rengeteget, csak nem volt, aki kihasználja.
Hát most lehet ilyen, ha ők is úgy akarják.

Ami ma történt, az még nem a siker, csak egy lehetőség mindahányunk számára a sikerre.
Négy év megannyi elszalasztott lehetősége után végre egyszer élnünk kellene vele.


:O)))

2014.01.14 16:01

Ajánlott cikkek

Blogger


PuPu

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.