pupublogja

pupublogja

ÁLLÍTSÁTOK MEG ARTURÓ UIT

Mindig a rendőrökön csattan az ostor.
Most sincsen ez másként, most éppen a világ kultúráltabbik része utálja őket, pedig ők nem tehetnek semmiről.
Ők csak végrehajtják a parancsokat és ha megtámadják őket, akkor védekeznek.
És most megtámadták őket, a nagyonostoba – vagy nagyonerkölcstelen - kormányszóvivő szerint felfegyverkezve.
Közben - kellett nekem hiányolni? - megjelent a TEK is, páncélozott harcjárművekkel, géppuskákkal, a fekete sereg (kik is erősítették koruk diktatúráját a Vezér testőrségeként, fekete egyenruhákban? ) tagjai közül nem egynek hiányzott az azonosító szám a sisakjáról, rájuk bizonyára nem vonatkoznak az előírások.

Nálunk kulturáltabb országokban a rendvédelmi szervek nem használhatnak katonai harcjárműveket, ott ugyanis fel sem merülhet, hogy a rendvédelem géppuskával lőhet bárkire is.
A zavargás egy Ferencváros mérkőzés utáni helyzetet idéz, persze oda épeszű apa nem viszi a gyerekét -  csak a kormány tűnik most megértőbbnek a sportbarátokkal.
Minden úgy történik, ahogy várható volt.
Orbán addig-addig hergelte a menekülteket, míg azoknál el nem szakadt a cérna, jóllehet hónapokon keresztül fegyelmezetten és csendben várakoztak sorsuk alakulására.
De mára beszorították őket, elvesztették a türelmüket, a bizalmukat, elvesztették a reeményt, hogy ők is nyugodtan élhetnek...
Úgy érezhetik, hogy megoldhatatlan helyzetbe hozták, naponta megalázzák, becsapják, disznóhússal etetik őket, és valószínűleg sokuknak nincs már annyi pénze, hogy megrántsa a vállát és azt mondja, hogy újratervezés.Rajtuk nem csodálkozom, a rendőreinket viszont nagyon sajnálom, mert ők egy harmadosztályú populista, egy ócska gengszter hatalmi játszmájának áldozatai.
Ne higgye senki, hogy a körülmények szerencsétlen összjátéka az, ami itt most történik.
Ez egy pontosan megtervezett propagandakampány része, és ha menet közben az apák karján ülő, vagy anyjuk szoknyájába kapaszkodó gyerekekre irányították a vízágyú csövét, hát annál jobb: legalább láthatja a világ, hogy nem kukoricázunk.
A új plakát elkészült, rajta a szöveg: Az emberek döntöttek: az országot meg kell védeni.
Szerintem ugyan az embertelenek döntöttek, de kicsire ne adjunk...


Egymilliárd párszázmilliót beleöltek ebbe a projectbe, de az ebből az egy kormányfőre jutó részesedés csak akkor lesz biztonságban, ha a plakátok kikerülnek az immáron simicskátlanított hirdetőtáblákra, ehhez viszont kell még valami: leginkább egy támadó, aki ellen az országot meg kell védeni.
Hónapok óta próbálkoznak, elmondták, hogy a migránsok egyre erőszakosabbak – de nem voltak azok.
Elmondták, hogy lopnak-rabolnak – hát, erre nem őket rabolgatták ki honfitársaink?
Persze ez nem lehetett gátja semminek – ha nincs támadó, hát majd csinálunk.
Mostmár van, jöhet a következő lépés, lehet harcolni a – kik ellen is?
Merthogy a migránsokat kicsukta az országból, a menekültkérelmeket ma például kivétel nélkül elutasították.
Az ország kerítése tovább épül Románia és Horvátország felé, aztán majd folytatjuk, ha kapunk szögesdrótot, merthogy az eddigi szállítók bejelentették: tovább nem szállítanak Magyarországnak.
Maradunk ellenségnek mi...

Egy magyar nyelvű orosz portál szerint két német vállalat is bejelentette, hogy nem hajlandó szögesdrótot eladni Magyarországnak, mert az “sérülést okoz, és megakadályozza a menekülteket abban, hogy belépjenek Magyarország területére”.
Az indoklás a következő: a szögesdrót sérülést okoz, ami a gyógyszerhiány miatt fertőzéshez vezethet. A vállalatok szerint az általuk árusított szögesdrótot börtönök számára gyártják, de azt “nem szabad menedéket kereső emberek ellen használni”. A Berlin központú Mutanox – ilyen téren Németország egyik vezető cége – azzal indokolta a döntést, hogy a szögesdrótot behatolások megakadályozására tervezték, de “a menekülő gyermekek és felnőttek nem bűnözők”.
Nem ringatom magam olyan ábrándokba, hogy ettől megáll a kerítésépítés, legfeljebb megalapítják a Nemzeti Szögesdrót Műveket, ha az kell hozzá, Orbán megdugja a sündisznót is, de hogy a számlát valamelyik strómanja állítja ki, arra mérget lehet venni…
Közben a kis mici beletörődött az uniós kvóták rendszerébe, érezhette: elérkezett a point of no return – a pont, ahonnan nincs visszatérés.
Ennek dacára a helyében nem terveznék a jövő nyárra kormányülést…


Viszont a média vezető hírben hozta, hogy Reménységünk átélt egy identitásválságot.Először azt hittem, hogy a család megtalálta az elásott Stradivariust, mondtam is, hogy most majd jól elhúzza a migránsok nótáját, de csalódnom kellett: az identitásválság nem az övé, hanem a liberálisoké, ezért ez egy jó identitásválság.
A legveszélyesebb kombináció, amit ember ismer a történelemben az, ha az ember gazdag és gyenge. "A liberális filozófiából gyenge Európa következik, amely közben a gazdagságát meg akarja őrizni, de ha gyenge, nem tudja megőrizni"
Azt mondta, a keresztény identitás fontossági sorrendet rajzol ki: először is felelősek vagyunk a gyerekeinkért, aztán a szüleinkért, majd a lakóhelyünkért, "aztán jön a hazánk, és aztán jöhet minden más". "Tudjuk, a liberális az egész világért felelős, merthogy jó ember, minden fáj neki, ami a világban történik" – vázolta az ellenpólust.

Hát, hogy vizet prédikálna borivás közben, azt nem lehet mondani, első a Család, aztán Felcsút, és utánuk jöhet minden más, ha még maradt…

Most éppen itt tartunk, de majdcsak tisztul a kép a nép fejében, ha meg jön a migránsözön, akkor úgyis mindegy, a Sejtet kiszögezik a füleinél fogva az ajtóra, mint a denevért – rontás ellen.
A cirkusz közben elkezdett szülni egy bűnöző, a nagy kérdés, hogy a kisbabája is bűnöző már?
Merthogy nem lehet az ilyet elég korán kezdeni.
Viszont a harcias operatőr által felrúgott edző állást kapott Spanyolországban, minden rosszból kijöhet valami jó.
Még az is lehet, hogy ezt a trágyadombot is el lehet takarítani, amit idecsinált a rendszerváltás.


Egyedül a libák tesznek magasról az egészre, őket nem érinti a határzár, és miután nem látják a menekültek környékén Semjént, menekülniük sem kell.
Szerencsés jószágok…

:O)))

2015.09.17 01:09

Ajánlott cikkek

Blogger


PuPu

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.