Most & Itt

Rendes magyar ember

Rendes magyar ember nem menekül. Nem tölti idejét utcán, pályaudvarokon, vonatra, regisztrációra, meleg ételre, hideg vízre várva. Rendes magyar...

Rendes magyar ember nem menekül. Nem tölti idejét utcán, pályaudvarokon, vonatra, regisztrációra, meleg ételre, hideg vízre várva. Rendes magyar ember jó helyre születik, olyan országban látja meg a napvilágot, ahonnan (egyelőre) nem kell menekülnie.

Rendes magyar ember jövedelemmel rendelkezik, rendezett körülmények között él, nem ismeri a nélkülözést, a kilátástalanságot. Rendes magyar ember nincs életveszélyben, nem kell menekülnie reménytelenségből a bizonytalanságba.



Rendes magyar ember nem zsúfolódik be sokadmagával levegőtlen furgonokba, nem fullad meg. Nem fizet embercsempészeknek, hogy elvigyék oda, ahová nem viszik. Rendes magyar ember marad ott, ahol van.

Rendes magyar embernek nincs baja az idegenekkel, csak azzal nem ért egyet, hogy itt vannak. Ő sem megy sehová, más is miért nem marad ott, ahol van. Rendes magyar ember szerint mindenhol jó, de a legjobb otthon.

Rendes magyar embernek a zsidók ellen sincs kifogása, neki is van egy zsidó barátja, aki nagyon rendes, majdnem olyan rendes, hogy akár rendes magyar ember is lehetne, ezért is milyen kár, hogy az illető zsidó. Rendes magyar ember szereti a zsidó ételeket, a zsidó vicceket, valamint a zsidó komikusokat, mert azoknak olyan vicces az észjárásuk, egyedül azt nem szereti bennük, hogy olyanok, amilyenek. Jobb lenne, ha másmilyenek lennének.

Rendes magyar ember nem utálja a cigányokat. A cigányzenét és a cigánypecsenyét például kifejezetten szereti, a Farkas Jancsi, hiába volt cigány, a világ legjobb futballistája volt. Kár, hogy már nem él, és nem ma focizik, megmutatná ezeknek a maiaknak. Rendes magyar ember szerint a cigányok nem tehetnek arról, hogy lopnak és bűnöznek, ez genetikailag benne van a fajtájukban.

Rendes magyar ember válaszol a nemzeti konzultáció kérdéseire. Nem rajzol f…t (férfi nemi szervet), p…t (női nemi szervet) a miniszterelnöknek írott levélre, nem ír neki ordenáré dolgokat. Rendes magyar ember tartózkodik a politikailag inkorrekt kifejezésektől és megnyilvánulásoktól.

Rendes magyar ember egyetért a kormánnyal, és imádkozik Orbán Viktorért.

Rendes magyar ember tudja, hogy a kormányon lévők lopnak, az országban nagy a korrupció, a vezetők és csókosaik gazdagodnak. Rendes magyar ember sajnálja Orbánt, amiért ennyi gazemberrel van körülvéve. Rendes magyar ember nem gondol bele abba, hogy Orbán maga vette körül magát ezekkel a gazemberekkel.

Rendes magyar ember szerint igaz, hogy ezek a mostaniak szétlopják az országot, de hát a szocik is loptak.

Rendes magyar ember mindig magukat magyarnak mondó pártokra szavaz. A múltat bármikor, kérés nélkül is szívesen megmásítja. Rendes magyar ember úgy emlékszik, hogy az előző átkosban őt és családtagjait üldözték, a vallás be volt tiltva, és rémlik neki, hogy a pap is csak álruhában mehetett misére.

Rendes magyar ember nem szereti a buzikat. (Így mondja, nem melegeknek, vagy leszbikusoknak).

Rendes magyar ember nem szereti a pedagógusokat, mert állandóan csak rinyálnak, hogy kevés a fizetésük. Neki is kevés a fizetése, a nyugdíja, mégsem pofázik állandóan.

Rendes magyar ember, ki van attól, hogy egy műtétre hónapokat kell várni, a kórházakban nincs kötszer, gyógyszer, a kórházi kaja ehetetlen, kevés az orvos, a nővér. Rendes magyar ember ugyanakkor nem ért egyet azokkal a tüntető nővérekkel és orvosokkal, akik kritizálják az egészségügyben lévő viszonyokat.

Rendes magyar ember nem gondolkodik önállóan, mert az fárasztó, és veszélyes. Rendes magyar ember bízik a mindenkori vezetőkben, mert tudja, hogy azok nála is jobban tudják, hogy neki mi a jó.

Rendes magyar ember a CBA-ban vásárol, mert az rendes magyar emberek tulajdonában van. Rendes magyar ember jobban szereti, ha rendes magyar emberek zsebelik be a hasznot és gazdagodnak rajta, mintha idegenek tennék vele ugyanezt.

Rendes magyar ember nem beszél nyelveket, mert szerinte a magyar a világ legszebb nyelve, és különben is, aki akar tőle valamit, tuggyon magyarul.

Rendes magyar ember, lám, nyelvtudás nélkül is, milyen rendes magyar ember lett.

Most & Itt
2015.09.01 15:09

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.