Most & Itt

Még eccő utójjára figyelmeztessük a Zobamát

Eccő már megtettük, de mostan megtesszük még eccő. Mert a mi türelmünk végtelen, de az se tart örökké. Meg fogod látni te Obama, hogy...

Eccő már megtettük, de mostan megtesszük még eccő.

Mert a mi türelmünk végtelen, de az se tart örökké.

Meg fogod látni te Obama, hogy mivelünk nem lehet csak úgy kukoricázni.

Mert mink nem vagyunk hűbelebalázsok. Ha tuggyátok egyáltalán a ti eccerű országotokba, hogy ez mit jelent. (Na eztet fordíccsad le te Gudfrend azzal a rengeteg sok tolmácsoddal, hogy hűbelebalázs!)


Ha így folytassátok, ki lesztek tiltva Magyarországról. Ami azt jelenti, hogy nem jöhettek ide. Bármennyire is akarnátok, be sem tehetitek a lábatokat mihozzánkhoz. Egyiket sem. Mert mink ismerünk benneteket, ha valahová beteszitek az egyik lábatokat, akkor utána rögtön az egész karunk kő nektek.

Mi sem megyünk a szomszédba egy kis kőcsönkenyérért. Ne tilcsatok ki minket, mert ti is ki lesztek tiltva innét Obama. Te is, meg összes haverod. A Madonna is, a Lady Gaga, meg a Michael Jackson.

Ő csak visszamenőleg, értelemszerűen.

Aztán óbégathattok napestig, hogy bizonyítékokat kértek mitőlünk. Hát mit képzeltek, mik vagyunk mink, bizonyítékgyár? Akiknek még a bőre alatt is bizonyíték van? Hogy annyi a bizonyítékunk, mint égen a csillag?

Majd, ha ti is adtok nekünk bizonyítékot, akkor kaptok tőlünk ti is.

Kapjatok már észbe Obama, vagy rátok külgyük a Kósa Lajost. Kiszimatozzuk, mikor jáccik a Rolling Stones Amerikába, aztán már megy is a Lajos. Neki már mindegy, bármiről képes hülyeségeket beszélni. Ha akarjátok, folyékonyan hadovál nektek a fémkupakokról, vagy bármi egyébről.

Szeggyed össze magad Obama, ameddig jól van dolgod.


Magánemberként persze jöhetel ide hozzánk, mint gazdag turista. Főleg, ha költesz valamelyik drága szállodába. Hozzad magaddal a pénzes haverjaidat, minél többet, annál jobb. Legyen náluk tőke is, vagy befektetés. A legjobb a készpénz, azt azonnal el bírjuk kőteni.

De elnökként még csak ne is álmodj róla, hogy idejössz. Senki sem fogadna, úgy járnál, mint ahogyan mink jártunk Litvániába.

Úgyhogy még eccő, és utójjára figyelmeztessük Amerikát, meg a Zobamát. Meg mindenkit, aki kitiltotta a mi embereinket, hogy tessék másképp viselkedni velünk.

Több tiszteletet a kitiltottaknak.

Ezt mostan tessék nagyon komolyan venni. Ha nem változtok meg Obama, akkor majd meglássátok, hogy mi lesz.

Az lesz, hogy nem szeretnénk a helyedbe lenni.

Odamegyünk, és akkora pofont kapunk, hogy a falnak adjuk a másikat.

Most & Itt
2014.11.28 11:11

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.