Volt neje szerint veszélyes és hazudik az egyiptomi gépeltérítő

Marina Paraschou szerint szó sincs arról, hogy Szeif Eldin Musztafa szerelmi bánat miatt térítette volna el március 29-én az Egypt Air Alexandriából Kairóba tartó járatát. Volt férjét erőszakos, drogfüggő embernek írta le.

Marina Paraschou a Phileleftheros nevű napilapnak adott interjúban elmondta, volt férje terrorizálta a családot, őt és gyermekeit is bántalmazta.

Mint arról beszámoltunk, Szeif Eldin Musztafa kedd reggel egy - mint később kiderült - robbanóöv-utánzattal térítette el az EgyptAir Alexandriából Kairóba tartó belföldi járatát, amely a ciprusi Lárnaka repülőterén szállt le. Volt felesége szerint a férfi nem is akart vele beszélni, a rendőrség csupán azért kereste meg őt, hogy a hangja alapján azonosítsa volt férjét.

Paraschou arról is beszélt, hogy volt férje a Palesztinai Felszabadítási Szervezet fanatikus támogatója, aki hencegett azzal, hogy részt vett három izraeli katona meggyilkolásában, és négy évig börtönben is volt Szíriában.

A férfit egyébként vérontás nélkül vették őrizetbe kedden, a rendőrségnek azzal indokolta tettét, hogy látni szerette volna a családját. 

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.