Soros visszaszólt Orbánnak

„A mi elképzeléseink és az, ami a tetteinkben megnyilvánul, hozzájárul az európai értékek védelméhez, míg a magyar miniszterelnök terve aláássa a legfontosabb közös európai értékeket” – hangzik a magyar származású amerikai üzletember lapunkhoz is eljuttatott közleménye.

Közleményben reagált Soros György Orbán Viktor útmutatásnak szánt pénteki beszédére, amelyben a magyar miniszterelnök emlegette a magyar származású amerikai üzletember nevét is. A lapunkhoz is eljuttatott közlemény így hangzik: 

„Az általam létrehozott alapítványhoz hasonlóan Orbán Viktor magyar miniszterelnök is hat pontból álló tervet készített a menekültválság kezelésére. A magyar miniszterelnök célja a menekültektől megvédeni a nemzeti határokat, míg a mi célunk a megvédeni azokat, akik menekülésre kényszerültek. Úgy vélem, hogy a mi elképzeléseink és az, ami a tetteinkben megnyilvánul, hozzájárul az európai értékek védelméhez, míg a magyar miniszterelnök terve aláássa a legfontosabb közös európai értékeket. Az alapítványok hat pontból álló, szeptember 26-án nyilvánosságra hozott terve félreérthetetlenül bizonyítja ezt.”

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.