Rogán német tolmácsnak állt

Berlinben kilincseltek a konzervatívoknál a fideszesek. Úgy látszik, bármit megtesznek, hogy kimossák magukat, még a gondolatolvasástól sem riadnak vissza.
"Továbbra is jó a Fidesz és a német konzervatív CDU/CSU parlamenti frakciójának együttműködése, és a német partnerek üdvözlik Magyarország gazdasági eredményeit" - mondta Rogán Antal az MTI-nek szerdán Berlinben.

A Fidesz frakcióvezetője kiemelte, hogy a három idei magyarországi választás óta először találkoztak a CDU/CSU-frakció tagjaival, és "minden eddiginél pozitívabb fogadtatása" volt a látogatásnak.

Gulyás Gergely, az Országgyűlés fideszes alelnöke - aki a frakcióvezetővel együtt folytatott tárgyalásokat a német törvényhozás alsóháza (Bundestag) konzervatív képviselőivel - hangsúlyozta, hogy az uniópártok politikusai "a helyükön kezelik" a német sajtóban Magyarországról megjelenő kritikákat, és "különösebb hitelt nem adnak ezeknek".

Az sajnos az MTI tudósításából nem derült ki, hogy mely cikkekre utaltak: arra az Orbán-interjúra, amiben a miniszterelnök azt próbálja beadni, hogy Magyarország szuverenitását védi Oroszországgal szemben, netán arra a Handelsblatt-cikkre, amiben Orbán azt bizonygatja, mennyire jó dolog a profit.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.