Újabb meleg férfit végzett ki az IS

Az interneten közzétett képek tanúsága szerint a szunnita szélsőséges csoport tagjai egy bekötött szemű férfit löknek a mélybe egy magas épület tetejéről az Iszlám Állam (IS) fővárosában, Rakkában. Az áldozat egyetlen bűne az volt, hogy meleg, vagy legalábbis annak tartották.

A gyomorforgató felvételeken látszik, ahogy az épület köré gyűlt vérre szomjazó tömeg várja, hogy a fiatal férfit a mélybe lökjék az IS tagjai. A felheccelt tömeg láthatóan élvezte az iszonyatos jelenetet, a nézőközönségből néhányan a környező épületekre másztak, hogy jobban lássák a kivégzést – számol be a Daily Mail.

A melegnek vélt férfi karjait a fegyveresek összekötötték, és szemét is letakarták, mielőtt a mélybe lökték volna.

Nem ez volt az első eset, hogy az Iszlám Állam homoszexuális férfit végzett ki. Február végén szintén Rakkában végeztek egy vélhetően meleg férfival, akit szintén egy magas épület tetejéről löktek le, majd az ott összegyűlt tömeg halálra kövezte őt.

Január közepén az IS irányítása alatt álló Moszulban végeztek ki két férfit, ugyancsak azért, mert mindkettejükről azt gondolták, hogy homoszexuálisok.

Az Iszlám Állam korábban az európai melegeknek is hadat üzent. Egy internetes bejegyzésükben azt írták, nemcsak elfoglalják Rómát, de a melegeket összefogdossák, és lehajítják őket a pisai ferde torony tetejéről.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.