Hollywood fenegyerekének adott interjú buktatta le a drogbárót

Sean Penn titokban interjút készített a szökésben lévő "El Chapo" Joaquín Guzmánnal. Az amerikaiak most Sean Pennt is vizsgálják.

Sean Penn amerikai színész és Joaquím Guzmán titkos találkozójáról készült fotót közölt a The Rolling Stones magazin. A színész a világ egyik legkeresettebb és legrettegettebb mexikói kokainbárójával, az "El Chapo" (a köpcös) néven ismert Joaquím Guzmánnal Durango mexikói szövetségi államban, a dzsungel mélyén találkozott, majd Sean Penn egy hétórás interjút készített Guzmánnal az életéről.

Az AP hírügynökség szerint a hollywoodi sztár és a rettegett Sinaloa kartell vezetőjének a találkozóját Kate de Castillo mexikói színésznő szervezte, aki maga is jelen volt a találkozón.

Sean Penn szerint a drogbáró filmet akart készíttetni az életéről, és a szervezést bízta a színésznőre.

A nemzetközi bűnöző Guzmánt hosszú évek után végre pénteken fogták el a tengerészgyalogosok a mexikói Los Mochisban lévő rejtekhelyén.

A mexikói hatóságok szerint az elfogásban nagy szerepet játszott Guzmán hiúsága, hogy megpróbált filmet készíttetni az életéről. A keresett bűnözőt most kiadják az Egyesült Államoknak, ahol előre láthatólag több száz éves börtönbüntetés vár rá.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.