Csőbe húzott hercegné

Hiába váltak el lassan másfél évtizede, Sarah Ferguson rendre kínos helyzetbe hozza volt férjét, András yorki herceget. A legfrissebb botrányt a hárommilliós példányszámú vasárnapi bulvárlap, a News of the World robbantotta ki, amely egy álüzletembert küldött a köztudottan szorult anyagi helyzetben lévő egykori hercegnére.

A „beugratás" során a tehetős üzletembernek álcázott riporter vonzó befektetési lehetőséget ajánlott fel az ötvenegy éves, elvált asszonynak, aki „ötszázezer fontos kapuk megnyitását" ígérte. Az internetre feltöltött videón Sarah hangsúlyozza: elvált férje, aki a brit kormány nemzetközi kereskedelmi és befektetési különmegbízottja, „fehérebb a fehérnél", de „tud a dologról". Sejteti, ha az üzletember „gondoskodik
róla" - azaz a Fergie-nek becézett nőről -, II. Erzsébet királynő harmadik gyermeke törődni fog a befektetővel, és „tízszeresen megtérül" a honorárium. A felvételen látszik, amint az álüzletember letesz az asztalra egy 40 ezer dolláros készpénzköteget.


A csőbe húzott Sarah kétségbeesetten kért elnézést a királyi családtól. Cselekedetét súlyos anyagi helyzetével magyarázta. Fergie-t perli egy ügyvédi iroda, amelynek több mint 200 ezer fonttal tartozik. Tavaly 650 ezer fontot meghaladó veszteséggel omlott össze üzleti érdekeltsége az USA-ban. Elveszítette évi kétmillió fontos
állását a WeightWatchers fogyókúrás birodalom amerikai szárnyánál is. Az utóbbi időben András windsori „királyi lakában" húzza meg magát, kiadásait lányai, Beatrice és Eugenie fizetik királyi apanázsukból.


Sarah sanyarú helyzete ellenére képtelen lemondani a luxusról, így sem az egyenruhás sofőr vezette Bentley-ről,
sem az Elton Johnt vagy Naomi Campbellt is felvonultató „baráti körnek" juttatott nagyvonalú ajándékokról. Az exhercegné életének egyik legkellemetlenebb pillanata volt, amikor 1992-ben, még férjes aszszonyként, a „kandi kamera" lekapta, amint texasi szeretője, John Bryan nagylábujját szopogatta.

Sarah Ferguson. Könnyű volt lépre csalni
Sarah Ferguson. Könnyű volt lépre csalni
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.