dailykohn

dailykohn

Zenés est Kohn blogjában

Egyik kedves levelezőm hiányolta a zenés klipeket a DailyKohnból. Gondolom, nem a Hava nagila-ra gondolt, de mivel nem specifikálta, ebben a mai...

Egyik kedves levelezőm hiányolta a zenés klipeket a DailyKohnból. Gondolom, nem a Hava nagila-ra gondolt, de mivel nem specifikálta, ebben a mai produkcióban - alant - ebből is adok 1 kis ízelítőt, annál is inkább, mert nem szeretnék megfeledkezni törzsközönségem azon részéről sem... (Hú, ezek a sokat sejtető-jelentő pontok!)

Zenés estünk első számára az ALON.hu portálon - az Alpokalja hírportálján - bukkantunk, annak is igen sokoldalú blogszférájában. Nem cicózok, nem borzolom a kedélyeket, előrukkolok a farbával: igen, nagyszerű druszámról, Paliról, B A L Á Z S   P A L I K Á R Ó L  van szó, és nagyszerű szerzeményéről, amelyrőlimígyen adott hírt gerilla, a - kitalálták - gerilla c. alon-blog szerzője: 

Megejtõ klipet forgatott Balázs Pali

A tõle megszokott vidám, pörgõs dalok helyett valami egészen újjal jelentkezik Balázs Pali. Az énekes Összetartozunk címmel készítette el nemrég új videóját, amiben a határon túli és anyaországbeli magyarság kapcsolatának fontosságára hívja fel a figyelmet.

Csapó 1! Felhívom a figyelmet, hogy a szürkehályog kialakulása veszélyének elkerülése végett a kezdő képsorokat okvetlenül napszemüvegben tessenek megtekinteni!

Muzsikáló különkiadásunk második gyöngyszeme ezzel szemben valóban gyöngyszem, és a világfalu gyönyörű példája - zenei utazás egy nagyszerű témára:

Stand by Me from theRedPillRadio on Vimeo.

 

Na ugye érdemes volt végignézni?! És akkor levezetésképpen az előn ígért Hava nagila, Pier Paolo Silvestri jóvoltából; nem sablonos feldolgozás

Hava Nagila from PIER PAOLO SILVESTRI, videomaker on Vimeo.

2009.11.18 19:11

Ajánlott cikkek

Blogger


izsak

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.