dailykohn

dailykohn

Wanda kutyája, papagája és a vízvezetéxerelő

Kileheli a lelkét Wanda mosogatógépe (elnézést a hosszú hallgatásért, Izsák vagyok), úgyhogy szerelőt kénytelen hívni - telefonon. Mivel...
Kileheli a lelkét Wanda mosogatógépe (elnézést a hosszú hallgatásért, Izsák vagyok), úgyhogy szerelőt kénytelen hívni - telefonon.
Mivel a szerelő csak másnap szabad, amikor viszont Wandának dolga van, a következő utasításokat adja a vízvezetéxerelőnek, aki egyúttal villanyszerelő és mosogatógépjavító is, de egyikben sincs ksz, amit x-re tudnék váltani, érted. (Nemesg, a tocska.ru kb. itt abbahagyja az olvasást, mert megmondta, hogy pulikám nem kellene viccelődni a dailykohnban, legyen az színtiszta hogyismondják, társadalmi mondanivaló, jó, mondom, de nekem viszont most ehhez van kedvem, és ezt kapjátok: eszitek-nem-eszitek. zárójelbezárva, erre megsértődik. Pedig a tsad. mondanivalóval amúgy is mindig baj van. Helyesbítéseket kérnek, hazudoznak, felvonulással fenyegetőznek, berregtetik a motorjaikat, személyeskednek, nem folytatom. Ill. pont az, hogy folytatom.)


- Figyelj bratello - mondja Wanda a telkóba a szerelőnek -, a portörlő alatt hagyom a kulcsot. Hozd rendbe a mosogatógépet, hagyd a számlát az asztalon, majd  elküldöm a csekket postán. És még valami: ne törődj a kutyámmal, Spike-kal. Nem fog bántani.

      

Viszont, történjék bármi is, NE beszélj SEMMI esetre sem a papagájomhoz!                  



Ismétlem! Ne beszélj a papagájomhoz!  - így Wanda a telefonban a szerelőnek.
Amikor másnap a vizvezetéxerelő megérkezik Wanda kéglijéhez, a világ legnagyobb éd legutálatosabb kutyája fogadja, de, ahogy a csaj a telefonba mondta, rá se hederít, csak fexik a helyén és bámulja, hogyan dolgozik. 
Nem úgy a papagáj, aki megállás nélkül karattyol, folyamatosan káromkodik és személyeskedésekkel provokálja a szerelőt.

Egy ponton elszakad a cérna és szerelő ráordít:

Fogd már be a büdös pofád, te randa, hülye madár!
Mire a papagáj: - Gyerünk Spike, kapd el!
..............................
Állítólag az ebből a tanulság, hogy a pasik nem hallgatnak a csajokra. 




2009.12.05 23:12

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.