dailykohn

dailykohn

Meghekkelték vagy nem fizetett Havas Henrik

... mailben hívta fel a figyelmemet egy nehézsúlyú levelező barátom arra, hogy MOST ÉRDEMES ellátogatni Havas Henrik honlapjára. Igaza volt, mert...

... mailben hívta fel a figyelmemet egy nehézsúlyú levelező barátom arra, hogy MOST ÉRDEMES ellátogatni Havas Henrik honlapjára.

Igaza volt, mert először fordult elő, hogy nem kellett a sok öntömjénező baromsággal szembesülni, helyette egy rövid szolgálati közlemény fogadott, ez itt:

"Az oldal számlatartozás miatt ideiglenesen nem elérhetõ.
Megértésüket elõre is köszönjük.
Híradó Média Kft.


media@napiaszonline.hu
media@tabutv.hu "

Na már most két eset lehetséges:

1. meghekkelte valaki a "tanár úr" oldalát, vagy, de ezt el sem merem hinni,

2. Havas Henrik valóban számlavitába keveredett szolgáltatójával.

Egy kifejezetten rosszindulatú ismerősöm szerint egyébként sem az egyik, sem a másik, hanem egy harmadik megoldás a helyes, nevezetesen, hogy Havas maga hekkelte meg az oldalt, hogy ilyen kis hülye blogbejegyzések, meg lánclevelek tucatjai szülessenek, és ömöljék a klikk a havashenrik.hu-ra, ahova egyébként épeszű ember soha nem látogat.

Én mindenesetre remélem, hogy a talány gyorsan megoldódik, és nem kerülnek tömegesen kórházba elvonási tünetekkel HH rajongói.

Komolyabbra ferdítve viszont azt gondolom, hogy legalább nekünk, médiamunkásoknak a segítségére illene sietnünk, ha valóban cash-flow-gondjai lennének, magyarán azon merengek, hogy nem kellene-e gyűjtést indítanunk a javára?! Ha nem hekkről vagy önhekkről van szó, akkor nem lenne szabad benne hagyni a Schlamasslban. Vagy ezt is rosszul gondolom?

 

2010.02.14 23:02

Ajánlott cikkek

Blogger


izsak

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.