dailykohn

dailykohn

Megalakult: Magyarok Nyulai Átkozott Kozmopolita Felszabadító Világhaccsereg

Jelentem: Megalapítottam a Magyarok Nyulai Átkozott Kozmopolita Felszabadító Világhaccsereget. (Nem tévesztendő össze a The Bunny Army-val, amelynek mindazonáltal...
Jelentem: Megalapítottam a Magyarok Nyulai Átkozott Kozmopolita Felszabadító Világhaccsereget. (Nem tévesztendő össze a The Bunny Army-val, amelynek mindazonáltal baráti együttműködési ajánlatot teszek itten - katt ide és megérted. )

Balsai István korengedményes főfarok nyulait is felszabadítom.

Jelszavamat a Fidextől, azon belül is Turulvédő Pokorni Alfarok Zoltántól kölcsönöztem: “Nehogymá’ a nyúl vigye a magyar nyílpuskát!”

Idejekorán értesítést küldök minden ismerősnek és ismeretlennek a Tumblr-en, a Twitteren és a Nolblogon (is), hogy mikor tartanak pesti főhadiszállásomon és/vagy ecseti birtokomon házkutatást kóser komputerem - lásd alább - lefoglalása céljából.

Előre jelzem, hogy nagyon rácsesznek, ha olyan nyomozókat küldenek, akik nem tudnak jiddisül és/vagy nix humorézékkel eresztette el őket a mamájuk. Draskovics Dunakavics Tibor univerzáns jobban teszi, ha nem nyilatkozik ügyemben, különben nem lesz nyúlpástétom, se magyar, se semmilyen - fölfaljuk, még mielőtt kinyitná a száját. Ha ezt netán terrorfenyegetésnek venné, jelzem: nem őt faljuk fel, annál sokkal kifinomultabb az ízlésünk, hanem az összes felszabadított magyarnyúlból készített pástétomkészletet. Mer’ az jár nekünk.

Céljaim békések. Szándékaim konstruktívak. Be fogom bizonyítani, hogy nem minden magyar nyulat lehet és/vagy kell okvetlenül lenyúlni.

Csatlakozz! Elég egy mail!

Levelezési cím: magyaroknyulai151@gmail.com

2009.07.29 18:07

Ajánlott cikkek

Blogger


izsak

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.