dailykohn

dailykohn

Levélváltás

Mondom, manapság a legjobbakat a kuruc.infot & a másik náciportált, a barikad.hu-t olvasva röhöghetsz a legnagyobbakat. A barikad.hu - a...

Mondom, manapság a legjobbakat a kuruc.infot & a másik náciportált, a barikad.hu-t olvasva röhöghetsz a legnagyobbakat.

A barikad.hu - a Jobbik hivatalos orgánuma - most pl. teljes egészében közli Csurka lepedőnyi elmélkedését arról, hogy a Jobbik a komenisták meg a libsi-bibsik kitalációja, kreatúrája. Végigolvashatatlan, mint mindig. A barikad.okosok sem olvasták el, szerintem, viszont kiakadtak ezen: 

idézet Csurkától: 

"Nem lehet előre menekülni, lefelé kell menekülni.
A lefelé menekülés eszköze a Jobbik. Ez látszólag jobboldali szélsőséges párt, valójában egy új SZDSZ, zsidó párt, még akkor is, ha tagsága nagy többségéről ez nem szembetűnő. A vezetői azok és ugyanúgy a bomlasztást, a magyarellenességet szolgálják, mint az SZDSZ. Csak Demszky hiányzik belőle, de majd megérkezik bele, ha kell. A nemzeti oldal választási győzelmét már csak zavargások kirobbantásával, rendkívüli állapottal, a választások meg nem tartásával tudják, tudnák megakadályozni. Erre valószínűleg nincs már erejük, ahogy Grósz Károlynak sem volt, hiába fenyegetőzött vele. Marad egy anarchista, nemzetinek álcázott párt beékelése az új felállásba, amely mindent kontráz, minden intézkedés ellen népi elégedetlenséget szervez, mindent jobban tud. Az SZDSZ is mindig mindent jobban tudott. Tudta, merte, tette. Vona nem tudja, de meri és mindent megtesznek helyette a szervek. Feladata a választások után, hogy amit a választáson győztes erő eltervez, vagy meglép, azt szétcincálja, a kétesértékűség glóriájába foglalja. Hiteltelenítse. Ha fontolva halad az igazságtételben a kormányzat, az lesz a baj, ha gyorsan, az. Ehhez ezt a pártot, ezt az új erőt legitimálni kellett. Most ez a három európai mandátummal megtörtént. Most már minden sajtóorgánum mint új erővel, mint a harmadik úttal számol ezzel a teljes mértékben titkosszolgálati eszközökkel és titkosszolgálati munkával létrehozott párttal. Felkent politikusok és politológusok a Jobbik saját ügyes politikájáról beszélnek, a zseniális felismerésről, amellyel ezek észrevették a szegény vidéki lakosság kiszolgáltatottságát, észrevették a cigánykérdést. Az ember szégyelli magát, ha diplomás embereknek kell az ábc-t magyarázni. Baló Györgyné Morvai Krisztina, aki először észrevette a palesztin asszonyok kiszolgáltatottságát és szót emelt értük az ENSZ-ben, most észrevette a borsodi magyar falvak cigányoknak való kiszolgáltatottságát és feltette az életét Vona Gábor szefárd zsidóval együtt a magyarság cigánybűnözés alóli felszabadítására. Ez operettlibrettónak is rossz. Ma pedig zseniális politikai húzás. Politológusok és a politikusok mondják ezt húsz évvel Nagy Imre újratemetése után. És közben legitimálják azt a szerveződményt, amely teljes mértékben mesterséges és titkosszolgálati, és minden ízében pontosan ugyanazon az elven épül fel és ugyanazon céllal, mint a most 2,16-ra zsugorodott SZDSZ. Akkor az emberi jogok volt a nagy találmány. A kisebbség joga a magyar többségben. Kis János: „Vannak-e emberi jogaink?” Vona még nem írt könyvet, Balóné már igen. Vonának állítólag van egy történelemtanári diplomája, de soha sehol sem tanított. Most termékmenedzser. Az egyik biztonságtechnikai cég termékmenedzsere. Ahány riasztócsengőt elad, annyi pénze van. Ezek a biztonságtechnikai cégek általában izraeli érdekeltségűek." (Kiemelés tőlem - izsák)

 

Na, mit mondtam? Ugye, hogy nem rossz?! 

De van jobb is. Az alábbi levélváltás egy magukat német antifasisztáknak mondó társaság és a szócső szintén kifejezetten korlátozottan írástudó megbízottja között. Már most jelzem, hogy a Daily Kohn könyvjutalmat ajánl fel annak az olvasónak, aki kitalálja, hogy a barikad.hu impresszumában felsorolt zsurnók közül ki fogalmazhatta:

1. a német antifa nevében írott levelet

2. a válaszlevelet

3. a válaszlevél fordítását (az a legjobb)

Jó tippelgetést!


 

Német antifasiszták fenyegették meg a Jobbikot :) (Frissítve!)

Fenyegető e-mailFenyegető e-mail

Az Ellenkultúrások válasza

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Original Message - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Subject: Re: Cretin illiterate german antifas

From: “vitéz nagybányai Horthy Miklós ”

Date: Sun, June 28, 2009 4:41 pm

To: usaantinazicoalition@hotmail.com

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

This is a clear advise for you! Chek on your faults of spelling, before you send a message to anyone. We are disintrested in stupid antifa baloneys and intimidations. Thats really exhausting, trust me. Oddly, that is full of faults, for exaple, the historical members that you referred.

Set your mind at ease: the radical voices are getting more stronger over Europe, day after day, and soon, you will get the fuck out of Europe’s political scene… and maybe out from Europe. So hear me out: Action will be done against you in every level. And theres no warning like “if you…”. Thats a foregone conclusion. Do what you want, think what you like (’till you can), but first, learn the spelling of Hungary’s third governor: HORTHY (H-O-R-T-H-Y). And the radical party you charged is JOBBIK (J-O-B-B-I-K), not Jobbick as you wrote. And if you listen to me, you will learn also some history before you blast. Nobody slight you, don’t spoil your situation more, that’s too crappy either way.

Nicer future assholes!

Radical Hungary

És a fordítás:

Ez egy egyértelmű tanács nektek! Mielőtt üzenetet küldtök valakinek, ellenőrizzétek a helyesírásotokat. Egyáltalán nem érdekel minket a süket, antifa duma. Iszonyatosan fárasztó, higgyétek el. Pláne, hogy tele van hibákkal, kiváltképp a történelmi alakoknál, akiket emlegettetek.

Törődjetek bele: a radikális hangok napról napra erősebbek Európában és ti pedig hamarosan elfogtok tűnni a f...ba Európa politikai színéről… és talán Európából is. Tehát figyeljetek jól: Az ellenetek folyó küzdelem győzni fog minden szinten. És nincs olyan figyelmeztetés, hogy “amennyiben…”. Ez egy eldöntött kérdés. Csináljatok, amit akartok, gondoljatok, amit akartok (ameddig tudtok), de legelőször tanuljátok meg helyesen leírni Magyarország harmadik kormányzójának nevét. És a radikális párt, amit támadtatok a JOBBIK, nem pedig Jobbick, ahogy írtátok. És ha rám hallgattok, tanultok egy kis történelmet is, mielőtt kinyitjátok a pofátokat. Senki nem szeret benneteket, ne rontsatok tovább a helyzeteteken, elég tré az így is.

Szebb jövőt seggfejek!

Magyar Radikális

ellenkultura.info - barikád.hu

 

És akkor a Daily Kohn fantasztikus nyereményjátékához itt barikad.hu impresszumnak nevezett szégyentáblája:

Főszerkesztő: Kovács Dániel

Főszerkesztő-helyettes: Sághy Réka

Munkatársak:
Balogh Gábor
Borbély Zsolt Attila
Gyimesi Edit
Horváth Ádám
Kassai Eszter
Keresztes Attila
Szilvási Péter

Fotórovat:
HaMiEmil

 

 

2009.06.28 23:06

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.