dailykohn

dailykohn

Kommentek

Nem tudom, hogy kerültem a Mandínerre, ott pedig Gyurcsány Ferencnek a kapcsolat-hu-ról bemásolt blogbejegyzésére (nem valami nagy durranás - szerintem...

Nem tudom, hogy kerültem a Mandínerre, ott pedig Gyurcsány Ferencnek a kapcsolat-hu-ról bemásolt blogbejegyzésére (nem valami nagy durranás - szerintem ő is úgy van a bloglással, hogy ha egyszer már elkezdte, akkor időnként illik írni is bele valamit, plusz tényleg nem tartom kizártnak, hogy segítői is vannak, a tanácsadóktól meg mentse meg őt is az I_ten!)

No de a lényeg, hogy mit hoz ki egy tökéletesen banálisnak tűnő gyurcsányi blogbejegyzés a szavazófülkék forradalmáraiból?! Ha egyszer előadást kellene tartanom a gyűlöletbeszédről, alighanem innen merítenék: ezt vágni lehet. Amikor ilyesmit olvasok, kezdem érteni, miért voltak olyan népszerűek a nyilvános kivégzések a középkorban. Amivel dehogyis nem azt akarom mondani, hogy a Mandíner kommentelőinek zöme sikeresen megérkezett a középkorba. Hozzájuk képest a Nolblog vándorgyalázkodói finom úriemberek/úrhölgyek.

No comment:

Kommentek:

Bazmeg, ez kurva szánalmas! Most megpróbálja magát felépíteni, mint az egyszerű vidéki srácot, aki majd 2014-ben egyszer csak elindul a tarisznyájával meg a hamuba sült pogácsájával, hogy megszabadítsa az országot a csúnya Döbrögitől?? Vagy mi ezzel a célja?

Válaszok:
Django | 2010. augusztus 5. 10:16

Szartartály! Miért nem Borsodba húztad a beled? Nyakó Pisti biztosan elvezetett volna Csenyétére, ahol kedvenc etnikumotok 95 százalékos többségben él. Mert sajnos Kötcsén még nem törték fel a házad, még nem loptak el minden mozdíthatót.

Feri! Te egy kaméleon vagy. Ha kell homokos, roma, kisz-titkár,miniszter,miniszterelnők, falusi és nem utolsó sorban, pejorativ értelemben paraszt. Ez egy kitüntető cím.

Mit tanultál Ferike?
Magyarországot kisemmizni, 2006 őszén békés emberekre lövetni?
Téged megtűr az a kis falu? Vagy csak cimboráid élnek ott, mert egy becsületes közösség kidobna testéből.

Gyurcsány úr! Öröm olvasni, hogy egy falusi közösség így befogadja önöket. Nem is csoda, hiszen Ön annyit tett annak idején a vidékért.

Az nem lehet hogy mindenféle hátsó szándék nélkül írta ezt a bejegyezést?

Válaszok:
zoli 29 | 2010. augusztus 5. 10:18
röviden | 2010. augusztus 5. 10:25

táncolj, feriiii :DDD

Nyilvánvalóan viccelsz. ;)

Ezt a majmot!:) Biztos a nagy főzésekhez eljár a kisboltba is hagymáért, miegyébért, kicsit leáll beszélgetni a szomszédokkal, gumicsizmát húz, ha nagy eső esett...

Ezt az öngólt már megint.

Igen Ferenc próbálnánk mi is enni mindennap csirkemellet, meg négy-öt fogást csak úgy unalomból elkészíteni.

De sajnos nekünk nem megy, mert nincs rá pénzünk. Érted, te szerencsétlen ostoba barom?

Meg kevés a jövedelem, nincs munkahely, és máshova járnak tanulni?

Ja! És támogatásból élnek?

Ezt hoztad nekik a haverjaiddal te barom. Most komolyan, de erre mit lehet írni?
Ez tényleg ennyire hülye? Vagy direkt csinálja?

Most főzőcskézz mert lehet, hogy nemsokára csak azt kapod ami a menü. Napi háromszor. És hetente kétszer fürdesz majd.

Ha van valaki, akiről nehéz feltételezni, hogy bármit érdek nélkül tesz, az Fletó.

Amikor a vörös proli paraszttá akar válni.
Amikor a tolvaj becsületes jófiú képébe akar bújni.
Amikor az ország tönkretevője, a szenny megteremtője szánakozik és "látja a vidéki valóságot". Hahaha!

Mit tud ez a ganaj senkiházi a kacsalábon, minden luxussal ellátott, elbarikádozott kastélyából arról, hogyan élnek a kötcseiek. Esténként mintha 5 fogásos vacsit készítene pestóval, és nem a helyi kocsmában tárgyalná meg a világ dolgait a falu férfiaival. Akik bizonyára kitárják a lelküket a messziről jött elvtársnak, és befogadják. Mert ha nem fogadják be, az mit jelent? Nem megy Klárika le a helyi kisközértbe pestóért?

Nem sül ennek a rinocéroszbőr le sehonnan, se a pofájáról, se máshonnan. Talán majd a pokolban megpörkölődik ... :)

Majd leborotválja a fejét, és a búzamezőn fogja fényképeztetni magát mint a nép egyszerű gyermeke.

Fletó. Akkor mít fogsz írni, amikor már összemelegedtél a zárkatársaiddal?

Válaszok:
Teknős | 2010. augusztus 5. 11:02

„Próbálták már az őszibarack krémlevest tojássárgájával selymesebbé tenni? Vagy mondjuk a gyorsan sütött csirkemell szeleteket egy kevés pestoval megkenni?"

Láttál-e már falon pókot?
Láttál-e már fűben nyuszit?
Jártál-e már Török börtönben?
Mer'hogy ...... /-)

Gyurcsány napló 2011 …..........

Kedves naplóm!

Ma reggel 06:00-kor ébredtünk Lakatos Romárióval és Raffael Dzsonival.
Vártuk a reggelit ami 15deka parizer volt két zsömlével, és egy kis málna dzsemmel. Jóízűen megettük, bár Romárió elvette az egyik bucim mert azt mondta, hogy úgyis nagy a seggem, rám fér a fogyás. Én igazat adtam neki, és könny szökött a szemembe, hogy ennyire vigyáznak rám a roma barátaim.

Bár kopog a szemem az éhségtől de mégis örülök, mert jön a mama látogatásra. Végre. Picit ugyan viszketek mert fürdés csak három nap múlva lesz, de beleálltam egy lavórba, és Dzsoni segített rám locsolni a vizet egy palackból.

Folyt.köv.

Kötcsei beszéd, piha!

Népiesch Ferkó kalandjai a faluban, következő rész, hogy lettem falu rossza, majd a zsandár ( körzeti megbízott) miért zárt kalodába!

Maradhatna ott végleg! Még mindig becsületesebb lenne ott laknia, mint az elvtársak által elrekvirált villában! Remélem, a kötcsei házat már nem fogja tudni állami pénzből "modernizálni"!!

Szóval a nép biztosan nem kifogásolná, ha a parlamenti jelenlétét is hanyagolná...nem hiányzik a rózsaszín ingben könyöklő, arcát félig eltakaró, gyűlölködő szemű figura a parlamenti közvetítésekből!!!

Falusinak lenni nem azt jelenti, hogy almám fog teremni. Azt jelenti, hogy beszólnak a kerítésen: szomszéd, jöjjön már át segíteni mert megbokrosodott a bika, majd másnap, hogy volna itt egy kis tavalyi szilvórium, amivel le kéne öblíteni az ijedtséget, stb.

De ezt Fletó se megérteni, se megérni nem fogja ...

Én is éppen erre gondoltam. Hamarosan a zárka élet gyönyörűségeit fogja megtapasztalni. Bár, ahogy elnézem a szép rózsaszín ingében... lehet tetszeni fog neki! Jól tud alkalmazkodni bármihez...

Mama által számolgatott gázóra, megtalált kislány, öt fogásos főzőcske...

Ki hisz még ennek a korcsnak?

Ha lecseréli a kádkőgyárat három hold földre, és tíz évig műveli, megél belőle, eltartja családját, megemelem a kalapom, és azt mondom: tisztellek , Fletó!
Addig...

Azért nézzük meg a Django agyúakat is a másik oldalról. A kapcsolaton nem így vélekednek erről a szösszenetről.


„Ez a kötcsei beszámoló nekem különösen megtetszett.
Megint az öszödi beszéd jutott az eszembe,
Gyurcsány ott világosan megmondta, hogy ő ugyan nem ragaszkodik a politikához megélhetési okokból. Van tisztességes diplomája, beszél angolul, van vállakozása, tud dolgozni, van gyakorlata és megvannak a kapcsolatai is a vállakozása profiljához.

Most tehát elmesélhette, hogy ő bizony fözöcskézhet, akár öt fogásos ebédeket is mert van miből.

Mindjárt a folytatás is eszembe jutott. Ha ebből akartok megélni, akkor dolgozzatok, ne csak gatyafényesítés okán ücsörögjetek a parlamentbe, mert mehettek vissza a melóba, amihez értetek. Mert rezsit bizony fizetni kell, enni, inni kell, és néha nem árt szabadságra menni, amihez meg pénz kell.
'Oszt Ő nem is fél a vizsgálódástól, mondjuk hogy miből lett megvéve a kötcsei ház.
Nézzenek utána, mert dolgozni kell és akkor van tiszta pénz is, de meg van akkora jövedelme, hogy vidáman megtehet bármit, törvényesen is.
Miért kellene Neki lopni?

Kíváncsi lennék Orbán ki merne-e állni azzal, hogy ő hol fözöcskézik, bár az OVTV.n megtette, de nagyon visszafogott szük háttérrel.
Gyurcsányról meg bármikor készülhet egy panoráma felvétel is a lakásában, a nyaralójában, vagy akkor is ha éppen a lovon ül.

Túl sok az amatőr a politikában! ... és szaporodnak.”


Írja egy rajongó.

Jó mi? :-))

Szili Kati kezdhet izgulni, a végén még kihúzzák alóla a népi baloldalt.

Gyakorolj csak lófejű fasz, mert hamarosan nem csak fát-virágot ültetsz hanem követ is törhetsz.

Azért az is szép lesz, ahogy fletó benegrósodik (!-), számolja a hónapokat, éveket. A jó Klarissz meg dünnyög, hogy "kellett nekünk em(sz)pé 3" ciklus.
http://www.youtube.com/watch?v=iFW6tDPmYGQ&feature=related

Biztos megnyugvást érezhet a falu nyomorgó népe amikor a Gyurcsány tanya felől friss őszibaracklevest és pestós csirkemell illatot visz feléjük a szél..hogy mégis csak nagy a jólét..!

aháá az urbánus ánus fészkelődik a vidéki -szívecskés ajtós- kertibudin ... a háttérben barikák legelésznek és pipacs szirmait rezgeti a szellő ... óóó az a megnyugtató vidéki idill ... csak össze ne törjék a gonoszok

"Az emberi történetek jobban láthatóak, jobban szem előtt vannak, gyorsabban kiderül, hogy ki kicsoda. "

Akkor most szar lehet neked Feri. Nem csoda, ha a főzésbe menekülsz.

Egyébként vidéken tényleg minden más. Még a komcsi pógármester is szerethetőbb. Pláne, ha a felesége isteni szilvás süteményeket tud sütni.

Szeretném ha az őszi szüret eredményéről már az előzetesben értesülne klárikától. Majd odabent megvitathatnák az alapvető háztartási kérdéseket a volt kormánya tagjaival....

Nem tudom a zsinagóga nem hiányzik-e a hétvégeken? Hogy fog így rendszeresen bérmálkozni? Két többfogásos menü között?

2010.08.05 13:08

Ajánlott cikkek

Blogger


izsak

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.