dailykohn

dailykohn

Kaya ajánlja szolgálatait

Az OrszágVezető megszámlálhatatlan gratuláló és köszönő, többnyire persze inkább egyenesen hálálkodó levelet kapott megérdemelt választási...

Az OrszágVezető megszámlálhatatlan gratuláló és köszönő, többnyire persze inkább egyenesen hálálkodó levelet kapott megérdemelt választási győzelme alkalmából. Mobiltelefonjára annyi SMS-gratát küldtek, hogy egy időre valamennyi szolgáltatónak meg kellett erősítenie a hálózatát, hogy bírja a terhet. Bírta. Az OrszágVezető elektronikus postaforgalma is elképesztően megugrott, itt azonban már történtek bakik: számtalan levelet spamnek minősített a hülye és/vagy ellenséges szoftver (időközben le is cserélték), egyes küldemények pedig egyszerűen kihullottak a világháló lyukain. Egy ilyen elkallódott levél jutott el a Daily Kohn szerkesztőségébe, és mivel az e-mailen nem szerepelt a jobb helyeken jogos elővigyázatosságból a láblécben látható figyelmeztetés, a szerkesztő feljogosítva érzi magát, hogy közzétegye, természetesen minden változtatás és kommentár nélkül.

 

feladó

Kaya Ibrahim <kaya.ibrahim@money.com>

válaszcím

"Kaya.COM" <kaya.ibrahim@money.com>

címzett

"ov@ov.hu" <ov@ov.hu>

dátum

2010. május 25. 7:00

tárgy

Gratulaciok & 1 egyuttmukodesi ajanlat

 

Kedves magyar baratom!

Olvastam a helyi ujsagokban, hogy ismet megtetszett nyerni a valasztasokat es ez nagy oromot okozott nekem es a nepes csaladomnak is. Es gyorsan megkertem W. urat a kozos nemetorszagi magyar baratunkat akinek a nevet konspiracio miatt nem szabad leirni hogy forditsa le a levelemet maganak. Na neki nem volt erre ideje de a fia megcsinalta. Koszonom is neki.

Amikor olvastam hogy megint nyerni teccett rogton mondtam is az asszonynak hogy ez a legjobb hir a legjobb idoben hogy pont most lesz megint miniszterelnok az en kedves magyar baratom es biztos megint  a tobbi kedves magyar baratom is fontos ember lesz.

Mert bizony nagyon rosszul mennek nalunk a dolgok. Biztos tetszett hallani hogy Nemetorszag nem tud kimaszni a gazdasagi slamasztikabol es persze eloszor mindig rajtunk vendegmunkasokon utnek mint maguknal a ciganyokon. Hat bizony mi vagyunk Nemetorszag ciganyai.

Megmondom oszinten hogy Hartz-IV-es lettem ami segelyt jelent. Elfogytak a tartalekaink amiket a multkori kozos munka utan Onoktol kaptam pedig igyekeztunk beosztani. De hat mikor is volt az mar amikor kaptam. Tizenot eve vagy tobb is mar. Es valljuk be hogy nem is volt az olyan sok legalabb is ahhoz kepest amilyen nagy kockazatot vallaltam es plane amennyi adossagnak az eltunteteserol akkor intezkedtunk ugye a tizenharom vagy tizennegy cegnek a micsodajaval kapcsolatban. Es na jo lehet hogy erre azt teccik most mondani hogy de bizony nagyon sok penz volt akkor az mert csak egy par alairasrol volt szo de nem akarmilyen alairasok voltak azok. Az irasszakertok sem tudtak bizonyitani semmit. Mert nagyon okosan csinaltuk amire ma is buszke vagyok.Mert azert az nagy dolog hogy a vegen senkinek egy haja szala sem gorbult meg meg az S. urnak sem es on is mar megint kormanyozhat. Szoval el kell ismerni hogy jo munka volt amit vegeztem Onoknek.

Kedves baratom. Arra gondoltam hogy talan most hogy megint nyertek a partjaval talan ujbol akad valami munka a szamomra amire nagyon nagy szuksegem lenne. Kozben en is sokat tanultam es fejlodtem es peldaul a kisunokam aki egy szamitogepes zseni komputeres alairast is csinalt nekem ugyhogy most mar olyan nagyon utazgatni sem kellene hanem az eltuntetest vagy barmi mast ami munkara a szamomra teccik gondolni az interneten keresztul is el tudnek intezni. Teccik mar ismerni en mindent alairok. Ez nem problema. Es biztos sok mindent el kell majd tuntetni. De el tudok kepzelni mas egyuttmukodest is. Itt van peldaul a sogorom akinek egy kis husfeldolgozo gyara van de most neki sem megy az uzlet es o tudna szallitani Magyarorszagra hust a doner kebabhoz. Csak el kellene inteznie hogy a parlamentben es a magyar allami hivatalokban nyithassunk torok imbiszeket. A donerben sok penz van csak erteni kell hozza mi meg a sogorommal ertunk ehhez is. Van masik uzleti elkepzelesem is. Ez a vizipipa. Hallottam hogy Magyarorszagon is divat de meg nem elegge. Egy csomo otletem van hogy a kormany hogyan tudna ebbe besegiteni es abbol mindenki, On is es en is joljarnank. Tudom, hogy Magyarorszag egy csomo penzt kap az Europaiuniotol, ahova minket nem akarnak beengedni. De ez nem jelenti azt hogy a torok emberek eleve ki vannak zarva az europai uzletbol ugye erti, hogy mire gondolok?

Megegyszer gratulalok az osszes Kaya neveben es nagyon varom a gyors valaszat.

Eljen a sok szaz eves torok-magyar baratsag meg a mienk.

Tisztelettel

Kaya Ibrahim

2010.05.30 22:05

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.