dailykohn

dailykohn

Húzz el Semjén!

Nem lehet annyit enni, amennyit hányni kellene az Orbán-helyettes Semjén Zsolt kereszténydemokrata heccpolitikus azon csütörtöki - a médiában...

Nem lehet annyit enni, amennyit hányni kellene az Orbán-helyettes Semjén Zsolt kereszténydemokrata heccpolitikus azon csütörtöki - a médiában szaporán idézett - kijelentésétől, miszerint "az összes cigány nem lopott annyit, mint az előző két kormány".Semjén mindezt egy sárvári kampánygyűlésen böfögte fel.

semmilyen zsolt

(Nem vesztegetek sok szót Semjén kijelentésének az előző kormányokat lopással vádoló részére; ez a lemez már ismert, és érthetetlen, hogy miért nem tesz feljelentést a politikus úr, ha úgy tudja, hogy loptak?)

Milyen ország az, ahol egy ilyen kijelentés minden következmény nélkül hangozhat el nagy nyilvánosság előtt? Nem izgatás ez? Tényleg nem ütközik törvénybe?

Milyen nemzeti együttműködésről papolnak itt reggeltől-estig úgynevezett polgári és keresztény politikusok?

Miért kussolnak az egyházak felkent papjai, amikor legfőbb világi szövetségesük fajgyűlölő szövegekkel kampányol?

És hol vannak a demokraták, akiknek ülősztrájkot kellene tartaniuk Semjén háza előtt, értésére adva a vélhetően elmebeteg gyújtogatónak, hogy mindennek van határa. Az a politikus, aki ma tolvajnak bélyegzi meg a cigányságot, az holnap elrendeli majd a Jobbik által szorgalmazott gettók megépítését. Aztán jönnek a zsidótörvények, a homokosok törvényi üldözése, a másként gondolkodók ellehetetlenítése - ismerjük a forgatókönyveket.

Jó ideje nem értek egyet a szocialisták megnyilatkozásaival, de ezúttal fenntartások nélkül aláírom azt, amit az üggyel kapcsolatban szóvivőjük, Kormos Kata útján üzentek: "egy XXI. századi európai demokráciában megengedhetetlen, hogy az egyik legmagasabb rangú állami tisztviselő rasszista kijelentéssel bélyegezze meg bármelyik kisebbséget." Azzal is egyetértek, hogy Orbán Viktornak azonnal fel kellene mentenie tisztségéből Semjén Zsoltot.

De az ég szerelmére?! Miért egy súlytalan szóvivő útján szólal meg a "baloldal"? (Persze, ne legyünk maximalisták: az LMP-től ennyire sem futotta.)

Orbán nem fogja kiebrudalni helyettesét. Röhög a markába. De nem baj, legalább nem kelti egy demokrata látszatát.

Semjén környezetében utólag alighanem megérezték, nincs minden rendben a pártvezető cigányozásával. A TASZSZ hírgynökség szövegeire emlékeztető magyarázkodó nyilatkozatot adtak ki a mai napon. Az áll benne, hogy Semjén csupán idézte az inkriminált mondatot: "Semjén Zsolt tegnap a Szigetváron megrendezett fórumon a magyar családok és a magyar gazdaság érdekeinek védelmében elmondott beszéde után, az egyik jelentős cigány származású politikus közismert kijelentését idézte a Gyurcsány- és Bajnai-kormány korrupciós ügyeivel kapcsolatban." - áll a KDNP honlapján olvasható közleményükben.


Sehol egy bocsánatkérés. Csak ez a szar. Száradjon el a nyelvetek!

 

2010.10.02 00:10

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.