dailykohn

dailykohn

Fő fegyverük a magyar nyelv - ez a zúj Magyar Gárda

Geszten járt a Magyar Gárda Gróf Tisza István Százada, Adjon az Isten, Nagy Ferenc László, a Magyar Gárda Békés megyei sajtóreferense vagyok....

Geszten járt a Magyar Gárda Gróf Tisza István Százada, Adjon az Isten, Nagy Ferenc László, a Magyar Gárda Békés megyei sajtóreferense vagyok.

Nagyjából így indít majd az Este 2010 tavaszán - főszerkesztő Halász Zsuzsa, (ma még) a KDNP szóvivője; koszorúslány. 

De még nem írunk 2010-et; úgyhogy a fenti tényközlés (2009 október 25-én Geszten járt a Magyar Gárda Gróf Tisza István Százada) csak kör-mailben juthatott el a kiválasztottakhoz (közöttük a dailykohn főszerkesztőjéhez, hehe), de a köszöntés (Adjon az Isten!) az stimmel.


Szóval Geszten járt a zújmagyargárda, mégpedig, idézem a sajtref. levelét, "abból a hagyományosnak tekinthető okból, hogy harcoljon az enyészet, az idő vasfoga ellen, olyan emberek sírjait gondozva, akiknek az emberemlékezet által még őket őrző személyek korukból kifolyólag már nem, de a becsület, a tiszta hazaszeretet lelki indíttatásából dolgozó erős, elszánt fiatal kezek munkája még képes megőrizni az utókornak, ezáltal is tisztelegve és tiszteletét téve az alattuk nyugvó, a Feltámadásig tartó örök álmukat alvó hősök előtt, akik egy vészterhes korban az életüket áldozták a hazáért, példát mutatva az utókornak hazaszeretetből, kötelességtudásból és bajtársiasságból, sokszor nem hagyva mást maguk után-e földön, csak a szüleikben és bajtársaikban élő emléküket."

És akkor Ön is a távirányítóért nyúl majd és odébbkattint! Csakhogy már késő lesz, mert a zösszes közszolgálati és kereskedelmi és kalózcsatornán ugyanaz a lemez megy majd. Hehe. 

2009.10.28 10:10

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.