dailykohn

dailykohn

Fizetőssé teszik a náciportált?

Fejenként legalább havi 400 Friccsre szeretné lelejmolni hűséges olvasóit a kurucinfo nevű szélsőségesen antiszemita nyilasportál, amely szerkesztőségi...

Fejenként legalább havi 400 Friccsre szeretné lelejmolni hűséges olvasóit a kurucinfo nevű szélsőségesen antiszemita nyilasportál, amely szerkesztőségi cikkben tudatja, hogy az egyre nagyobb érdeklődés miatt ismét új szerverparkba kell költözniük, ehhez kell a pénz. 'Már havi 400, évi ötezer forintos adományával is csodát tehet.' - ösztökélik a nyájast a "főhadiszállásról", amely ráadásul kettő: az egyik Arizonában van a másik itt, ebben a zónában, Bp-en. 

Azt állítják, a "folyamatosan növekvő érdeklődés, az immár több százezres olvasótábor mind nagyobb adatforgalmat generál, és állandóan új követelményeket támaszt velünk szemben." Nem kertelnek, megírják, hogy az elképzelt fejlesztés végösszege 1-1,1 millió forint, avagy körülbelül 5 ezer dollár vagy 4 ezer euró/per év, vagyis, ha jól értem, évente akarnak költözni. 

Ha igaz, hogy több százezres olvasótáboruk van, nevetségesnek tűnik ez a kunyerba, hiszen ennyi pénzt percek alatt össze kellene tudniuk szedni, ehhez, az általuk említett csodatevő havi 400 ft-os előfizetési díjjal számolva mindössze 220 elkötelezett nácira van szükségük. 

Ha nem több-, csupán 1 százezer rendszeres olvasójuk ért egyet a nemes célkitűzéssel (amit "egy magyar rendszerváltás"-ban jelölnek meg), és nem havi 400, hanem csupán fejenként havi 100 ft-ot (évi 1200-at) dobnának össze, akkor is 120 miller folyhatna be a számlájukra.

Na most akkor mi a tényleges helyzet? 

Nincs 220 igaz magyar bajtárs, akinek megérne évi 5 rongyot a szakadatlan nyilas fröcsögés?!

A több százezer hűséges olvasóbajtárs között nincs 1 százezer, aki örömmel - vagy tőlem akár fájó szívvel - lemondana havonta fél üveg sörről, hogy ne kerülhessen veszélybe kedvenc szellemi tápláléka?!

Én egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen kevesen vagy ilyen smucigok lennének ezek a kurucok?

Szerintetek mi a megoldás? 

Szerintem az, hogy annyira hülyének nézik a saját olvasóikat, hogy fel sem tételezik róluk: elvégzik a legalapvetőbb fejszámolást, amiből rájönnek, hogy át vannak verve, le akarják nyúlni a pénzüket és a nyulaikat, akarom mondani, nyilaikat. 

2009.07.29 11:07

Ajánlott cikkek

Blogger


izsak

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.