dailykohn

dailykohn

Eredeti izraeli witz

Az El Al izraeli légitársaság gépe leszállt a Ben Gurion repülőtéren és a terminál felé gurul , amikor megszólal a fedélzeti hangszórókban...

Az El Al izraeli légitársaság gépe leszállt a Ben Gurion repülőtéren és a terminál felé gurul , amikor megszólal a fedélzeti hangszórókban a kapitány hangja:

Kedves utasaink. Tájékoztatjuk Önöket, hogy gépünk leszállt Tel Aviv Ben Gurion repülőterén. Kérjük kedves utasainkat, hogy a gép teljes megállásáig maradjanak ülőhelyeiken, tartsák becsatolva biztonsági öveiket, amíg ki nem alszik az erre figyelmeztető lámpa. Felhívjuk a figyelmüket arra is, hogy tilos használni a mobiltelefonokat, amíg a gép ajtajai ki nem nyíltak.

Azoknak a kedves utasainknak, akik még az ülőhelyeiken vannak, becsatolt biztonsági övekkel, kellemes karácsonyt kívánunk és azt, hogy érezzék jól magukat Izraelben.

Azoknak a kedves utasainknak, akik már a gép folyosóin állnak és mobiltelefonjaikon beszégetnek, kellemes Hanukát kívánunk, és köszöntjük őket abból az alkalomból, hogy ismét itthon vannak. 



2008.12.26 22:12

Ajánlott cikkek

Blogger


izsak

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.