dailykohn

dailykohn

Az év legjobb szőkenő vicce Izraelből

vagy nem onnan; nincs jelentősége; illetve van, aki számára van, de hát ők majd ott lenn a kommentekben elismétlik. Időközben több barátom szóvá...

vagy nem onnan; nincs jelentősége; illetve van, aki számára van, de hát ők majd ott lenn a kommentekben elismétlik.

Időközben több barátom szóvá tette, hogy elhanyagoltam Kohnt, mondhatni tojtam rá, meg alcímére is, miszerint daily vagy weekly - "évek telnek el anélkül, hogy egy bötűt leírnál" - dohogott a tőle elvárható túlzással egy jeruzsálemi barátom, de lehet, hogy nem is jeruzsálemi; nincs jelentősége, illetve van, aki számára van, de hát ő majd ott lenn a kommentekben ...

Aztán: van, aki nem tudja, vagy nem veszi észre, hogy Izsák nem csak dailykohn, hanem Hajónapló és Villám is; és ott is előfordul néha.

De a lényegre térve most már, lássuk az év legjobb szőkenő viccét!

A pasas a ház előtt a füvet nyírta, amikor arra lett figyelmes, hogy vonzó szőke szomszédja kijön a házból, egyenesen a postaládához megy, kinyitja majd nagy dübörgéssel becsapja és visszasiet a házba.

Kis idő múlva ismét kiront a házból, megint a postaládához siet, kinyítja, belenéz, bevágja és visszasiet a házba.

A pasas csak néz és dolgozik tovább. Nem telik bele öt perc, a jelenet megismétlődik: a szőke nő ki a házból, postaláda, kinyit, nagy durral becsap, vissza a házba. Pasas fejet vakar, nyírja a füvet tovább. És hát persze nemsokára jön megint a szőke, fut a postaládához, s amikor haraggal bevágja az ajtaját, a pasas megszólal:

- Csak nincs valami baj?

- De, nagyon is van! A hülye számítógépem megállás nélkül azt ismételgeti, hogy 'Leveled érkezett!'


2010.02.13 00:02

Ajánlott cikkek

Blogger


izsak

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.