dailykohn

dailykohn

A világ legrövidebb meséje -2.

Tegnap publikáltuk a méltán népszerű és országszerte világhíres DailyKohn korszerű és színvonalas hasábjain ismeretlen szerző megismételhetetlen...

Tegnap publikáltuk a méltán népszerű és országszerte világhíres DailyKohn korszerű és színvonalas hasábjain ismeretlen szerző megismételhetetlen írását A világ legrövidebb meséje címmel. 

Szerkesztőségünkbe ma kora délután megérkezett a Világ legrövidebb meséjének címére szintén jogot formáló opus is, amelyet alább közlünk kurtítás és kommentár nélkül, a kedves olvasóra bízva, hogy eldöntse, melyiket engedi közelebb a szívéhez. 

A világ legrövidebb meséje - 2. 

Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy lány, aki,  kikosarazott egy neki házassági ajánlatot tevő fiút. Huszonegy éves volt.

Ezt követően még 99 fiút kosarazott ki. Évente egyet. Közben megalapította a kerületi, majd a városi, később a megyei, az országos, a regionális, az európai, végül a globális szinglik egyesületét. Idén ünnepli 120. születésnapját. Az őt ebből az alkalomból meginterjúvoló riporter kérdésére, hogy mi a hosszú élet titka, egy szóval válaszolt: a kosarazás.

Itt a vége, fuss el véle. 

 

2009.08.19 19:08

Ajánlott cikkek

Blogger


izsak

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.