dailykohn

dailykohn

A legjobb witz az élet maga

Nézegetem a világhálón a vicclapokat, zsidóvicclapból is van számtalan. Az egyik ráadásul tele van google adwords-ös hirdetésekkel. Egyik másik...

Nézegetem a világhálón a vicclapokat, zsidóvicclapból is van számtalan. Az egyik ráadásul tele van google adwords-ös hirdetésekkel. Egyik másik sokkal jobb, mint a legtöbb vicc. Ez nem vicc. Ez az élet maga.

Kezdem a fekete humorral: az egyik hirdetés Női katéterek-et ajánl azzal a szöveggel, hogy lapozgass nők és férfiak számára készült katétereink széles választékában. Rákattintasz, és tényleg az: csövek minden mennyiségben, szívbe, tüdőbe, orrba, szájba, hátsó félbe - hogy kerülhet egy vicclapra egy ilyen tartalmú hirdetés, ezen merengek. Mi lehet az a szó, amit a reklámozó megvásárolt. És mit keres az a viccek vagy a katéterek között? 

Egy másik hirdetést a Félzsidók hálózata adta fel: "vegyes házasságból született felnőtt gyerekek oldala". Derülök, és rákattintok, és rögtön látom, hogy de hát ez nem is vicc: ez egy komoly oldal, egy komoly kezdeményezés, amely, mint írják társadalmi, hálózatépítő, támogatást nyújtó, kulturális, kutató és érdekképviseleti szervezet vegyes házasságot kötött zsidók felnőtt gyermekei és más leszármazottai számára, beleértve az unokákat és a dédunokákat is. Ide még visszajövök.

A legjobban mégis ez a reklámszöveg tetszett: Ingyen menóra! Csak a posta- és a kezelési költséget számítjuk fel. 

Ögyes.

 


 

2008.12.17 01:12

Ajánlott cikkek

Blogger


izsak

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.